blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 elime beleş ps2 geçti. hiç oynayamamıştım bu konsolda. oynanacak sağlam oyunları söylerseniz boş zamanlarda takılayım öyle dedim. grafik falan önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 güzelim aleti pes ile mundar etme de, çok oyun var. önerim google'da en iyi ps2 oyunlarını aratıp ilgini çekenleri denemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 god of war var mesela 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yok pes ile işim olmaz. hali hazırda ps3 te oynuyorum fifayı. daha çok kaçırılmaması gereken klasikler olur ya god of war, mgs gibi. o tarz şeyleri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 psi-ops ben buralarda kimseden duymadim da ozetle insanlari alip saga sola savurabildigin fizik motoru asmis bi oyundur, citir ceter niyetine iyi gider. pc versiyonu cikmis ta klavye mousela oynancak oyun degil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ps2'de açık ara oynadığım en iyi oyun shadow of collosus'tu benim, ardından da gt4 ile gow'lar ve dmc'ler gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gowlari ps3 de oynayabilecegine gore metal gearlar olabilir devil may crylar olabilir benim ps3 alma sebebimdi oynadim mi hayir olsun euahhea gta 3 vice city felan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Phyx said: psi-ops ben buralarda kimseden duymadim da ozetle insanlari alip saga sola savurabildigin fizik motoru asmis bi oyundur, citir ceter niyetine iyi gider. pc versiyonu cikmis ta klavye mousela oynancak oyun degil pekben pc de bitirmiştim, gayet rahattı. edit: pardon o second sight tı aynı tarzda. o da güzel tavsiye ederim :P. zone of enders ı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar