Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon Backdooring

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 Sorum Olacak:

1-Backdooring hon'da kalkıcakmı bilen varmı bu konuda?

2-BD Taktikmidir?

S2Fielding "taktikdir canım bu" desede bana pek taktik gibi gelmiyor özellikle 90 dakikalık bir oyunda, 1 killi bile olmayan bir amelenin bunu yapması insanı çileden çıkartır cinsden. En acısı hiçbir takım üyesinin farkına varamadan ekranın tepesinde disconnect yazısı belirmesi D: Şu sıralar fazlalaştı ve canımı sıktı neyse bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, iyi geceler. :)

Edit: Yok artık adamlar guide bile hazırlamış: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=13365
Mesaj tarihi:
bd yapılan oyunlara cok nadir rasliyorum ben. yani 200 oyun flaan oynadım honda toplam heralde 3 kere gördüm.
başarılısınada rastlamadım youtube videoları hariç

bence buyback kalksın
Mesaj tarihi:
buy back dogru zamanda yapilirsa
resmen oyun ceviren bi olay abi ne demek kalksin

bide abi cok guzel bd yapiliyo sahsen adamlar basede 4 vs 5 oyalanirken
ultisini felan harcamis bi carry bi rax tower indirdi mi oyun donuyo
Mesaj tarihi:
yanı bence sorun yok ama oyunun bütün havası deisir, bi sürü hero vurkaca döner falan. gameplayin deisiceğini kabul edip yasak deil demek lazım diyicekseniz.
Mesaj tarihi:
Lategame'de carrynin tp taşıması pek olası bir durum değildir, taşıyorsada o oyun zaten kafadan gitmiştir... Diğer arkadaşları o görevi üstlenmek zorunda ama onlarda yapmamışsa acı son kaçınılmaz ((:

Herneyse BD'yi tartışmaya gerek yok sanırım kaldırıp kaldırmayacağını bilende yok eğer bilgiye ulaşırsam paylaşırım, kolay gelsin :)
Mesaj tarihi:
Oyunun kurallarını yaratan insan belirler. Oyunda backdooring yapılabiliyorsa, ki yapılabiliyor, serbesttir zira engellemesi dünyanın en kolay işi. Warcraft'da 2 satır scriptten ibaretti. Yani öyle adam yetememiş de engelleyememiş o yüzden yazılı olmayan kural var diye birşey yok. İsteyen kendi arasında veya turnuvasında kural olarak belirler tabii ama default kural değil, olsaydı built-in olurdu. Bu durumda taktik olmakta.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Backdoor u engellemek icin hem kuleleri invul yapabilme var kisa bir surelik o surede oraya tp olabilme ozelligi var. Hepsini gectim sirf haritanin bir ucundan kostursan yine yetisirsin.

Etrafa ward atar isen backdoor a giden birisini bir sekilde yari yolda gorursun.

Invis ise eleman zaten hali hazirda coktan ward atmis olman lazim.

Sacma artik backdoor kurali. Eskiden dota 5 serilerinde oyunun icine ediyordu backdoor yapanlar da suan eskisi kadar etkili degil.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:
Hepsini gectim sirf haritanin bir ucundan kostursan yine yetisirsin.

Oyunun sonlarına doğru yapılırsa sen yetişene kadar kuleleri geçtim barracklar bile kalmıyor =)
Mesaj tarihi:
Kardesim oyun yasaklamadıgı sürece bd serbesttir.
Dotanın son mapinde mesela bd istesende yapamıyosun.Belli bi range de creepin yoksa düsman kulesi invul modda oluyor.

Bunun gibi bişey olabilir hon dada yasaklanması isteniyorsa
Mesaj tarihi:
Herkes tp taşısın demişsinizde o iş o kadar kolaymı sandınız pardon?

BD'yi önlemek ancak organize takımlarda olur public gamede neredeyse imkansızdır adam tp taşır diğerleri almaz allahın emridir, takım arkadaşının itemini patlatanlar, carrynin itemini çalanlardan bahsediyoruz, nooblardan, ingilizce bilmeyen ruslardan bahsediyoruz hal böyle olnca sen taşısanda olmuyor arkadaşım.

Ayrıca late gamede o kadar boş slotunuz varmı önce bunu merak ediyorum carry abiler? Geçen izlediğim videoda nymphero 2 carryi birden diğer base ışınladı adamların carryleri teleport ile aynı anda değilde birkaç saniye aralıklı geldikleri için sırasıyla kesilip, yenildiler ki carrylerde tp taşıyordu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet tp olcak yanlış yazmışım sdfs.

3v1 yapılan bir tower dive a 2 tp ile cevap vermek büyük ihtimal sizden bir karşıdan 3 kişi ve bir towerın inmesiyle sonuçlanır.

Bi heronun 2 tane core item ı olur botu olur yanında tier 2 ring felan varsa koyarsın kenara tp yı almak için.
  • Yeni Oluştur...