escape Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hiç uğraşamam şimdi gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 baydınız ya neyse ben kızların yanına kaçıyorum hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nyese hadi bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 escape said: vaniLLe said: of yine bir inci topigi. nil. senin hakkında hiç hoş şeyler yazmıyo paticik başlığında. ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 said: yoneticileri arasında her turlu konuda trolluk edebilecek yetenekli insanları barındıran site yonetici & yonetici kankaları forumun %50 sini olusturuyor, bunlara satasmayı bırak haksızsın desen anında mimleniyorsun sonra bir hata yapmaya gor yazım hatası yapsan direk yorunge dısına,30 yasına gelip hala baba parası aylık milyar kusur harclık alıp sonrasında cok bir bokmuş gibi her turlu konuda kendini guru sanan tipler var,"efenim kuzey ırakda soyle olur boyle olur","yok efendim ben sabancıda okudum ekonomik acıdan oyle bir sosyal olusum imkansız" falan gibi seyler soyleyen kendine deli ozguveni olan insanlar var, burdan soyleyecegım internette 31 cekmek oldukca masraflı bir olay, domain host ucreti oduyorsunuz gerek yok, kendilerine tavsiyem şampuan sabun kullansınlar kendilerini datmin etmek icin daha az masraflı olur yazıyı okuyanlar incisozluge gore gayet temiz/kufursuz olmasına şaşabilir, paticige inci de bile sovmeye degmez (zzzzzzz, 09.01.2010 11:20 ~ 16:55) hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kraldan çok kralcı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 inci patlıyo bugün 300-500 300-50 disco disco ıptıs ıştıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aktiftablet said: said: yoneticileri arasında her turlu konuda trolluk edebilecek yetenekli insanları barındıran site yonetici & yonetici kankaları forumun %50 sini olusturuyor, bunlara satasmayı bırak haksızsın desen anında mimleniyorsun sonra bir hata yapmaya gor yazım hatası yapsan direk yorunge dısına,30 yasına gelip hala baba parası aylık milyar kusur harclık alıp sonrasında cok bir bokmuş gibi her turlu konuda kendini guru sanan tipler var,"efenim kuzey ırakda soyle olur boyle olur","yok efendim ben sabancıda okudum ekonomik acıdan oyle bir sosyal olusum imkansız" falan gibi seyler soyleyen kendine deli ozguveni olan insanlar var, burdan soyleyecegım internette 31 cekmek oldukca masraflı bir olay, domain host ucreti oduyorsunuz gerek yok, kendilerine tavsiyem şampuan sabun kullansınlar kendilerini datmin etmek icin daha az masraflı olur yazıyı okuyanlar incisozluge gore gayet temiz/kufursuz olmasına şaşabilir, paticige inci de bile sovmeye degmez (zzzzzzz, 09.01.2010 11:20 ~ 16:55) hehehe Smells like butthurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tam patiye yazılan şeyleri okuyorum, sayfa çevircem, site kitleniyo açılmıyo, refresh atınca homepage açılıyo falan.. -abi sesin kesik kesik geliyo ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nileppezdel said: aktiftablet said: "efenim kuzey ırakda soyle olur boyle olur","yok efendim ben sabancıda okudum ekonomik acıdan oyle bir sosyal olusum imkansız" ahsdashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 select all yapınca too many connections çıkıyo. aynı renk yazmış [insert küfür here]'lar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 vaniLLe said: escape said: vaniLLe said: of yine bir inci topigi. nil. senin hakkında hiç hoş şeyler yazmıyo paticik başlığında. ee? ee lik bişi yok söledim sadece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 inci vs pati Fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 escape said: vaniLLe said: escape said: vaniLLe said: of yine bir inci topigi. nil. senin hakkında hiç hoş şeyler yazmıyo paticik başlığında. ee? ee lik bişi yok söledim sadece! ayagini denk al gibilerinden söledin* sandim bi an sdf. yok yaa takilsinlar yani, nabalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kolunu denk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çarşı affeder inci affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 shewky hanginiz lan:D ulaşsın bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Dartanian said: kolunu denk al. abi espri yapma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 içtim lan bu kadar oluyo laf mı ediyon sen? sinir yaparım bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Sen bana sinir yapamazsın ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… audale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Abi çok sevgi pitircigisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Burası paticik. sonunda cik olan turuncu bi forum. Ne bekliyodun şekerim? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ya inci okuyoruz, seviyoruz, fakat 5 dk da bir inci başlığı açılmasa güzel olcak hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Aa görmedim kızın tekine sıkma canını o seni haketmiyo diyodum tam sadadasd Konumuz inci cccccccccccccccccccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 inci başlığı açılmasın zaten de şu @3 adam haklı beyler gibi laflar şurada yasaklansın, kullanan yörüngeye uçsun. Lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 select all yapınca too many connections çıkıyo. aynı renk yazmış [insert küfür here]'lar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 vaniLLe said: escape said: vaniLLe said: of yine bir inci topigi. nil. senin hakkında hiç hoş şeyler yazmıyo paticik başlığında. ee? ee lik bişi yok söledim sadece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 inci vs pati Fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 escape said: vaniLLe said: escape said: vaniLLe said: of yine bir inci topigi. nil. senin hakkında hiç hoş şeyler yazmıyo paticik başlığında. ee? ee lik bişi yok söledim sadece! ayagini denk al gibilerinden söledin* sandim bi an sdf. yok yaa takilsinlar yani, nabalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kolunu denk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çarşı affeder inci affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 shewky hanginiz lan:D ulaşsın bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Dartanian said: kolunu denk al. abi espri yapma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 içtim lan bu kadar oluyo laf mı ediyon sen? sinir yaparım bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Sen bana sinir yapamazsın ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Abi çok sevgi pitircigisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Burası paticik. sonunda cik olan turuncu bi forum. Ne bekliyodun şekerim? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ya inci okuyoruz, seviyoruz, fakat 5 dk da bir inci başlığı açılmasa güzel olcak hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Aa görmedim kızın tekine sıkma canını o seni haketmiyo diyodum tam sadadasd Konumuz inci cccccccccccccccccccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 inci başlığı açılmasın zaten de şu @3 adam haklı beyler gibi laflar şurada yasaklansın, kullanan yörüngeye uçsun. Lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar