0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu trailer http://www.youtube.com/watch?v=bmnVIkHNQf8 Paticikte konusunun açılmamış olmasına şaşırdım, o kadar da arattım ama sadece sountrack olarak ismi geçiyo konularda. Filmi yeni izledim, dövüş sahneleri izlenmeye değer. 1 ve 2. filmide çekiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 off tam benlik vurdulu kırdılı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 izlerim. caps ile yazılınca mı yenilmiyormuş eleman. o muymuş olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ilk film tırt wesley snipes oynuyor. 2 ve 3 ü seyretmen yeterli. konu olarakta bir alakası yok ilk filmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 youtube daki undisputed 3 yazısını c/p yaptıgım için öyle oldu.Yoksa alakası yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Alakası yokmuş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar