Konn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 1. takım daha iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben belki seren'le değişebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 tora-konn <-> tolga-fizboz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat-tolga-sertac-wish-cava-fizban-patpoker-zaugna screwy-konn-tora-dreagloth-larry-noyan-khelben-aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kadrolar olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 öncü sana güveniyom=) sırf sercan söylemiş olsaydı kadroları değiştirmicektim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 cavanagh said: bitchofbat-tolga-sertac-wish-cava-fizban-patpoker-zaugna screwy-konn-tora-dreagloth-larry-noyan-khelben-aquila tolga forvet oynayacakmış maçta. bu durumda sanırım ben defansım. e iyi madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yalnız ilk defa tora ve tolga ayrı takımlarda olcak benim olduğum bi maçta. bizim defans eskisine göre daha az olcak. ilhanla daha çok karşı karşıya kalcam demek... güzeeeel üzülmem umarım dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 cidden bizim takımda defans yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ayar çekicez yarın maçtan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben de forvet oynarım tolga gibi iki takımda da defans olmaz rahatlarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sertaçı tutarsak takımı kitleriz, hakanla çanakkale geçilmez defansı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Şükrü geçen hafta gelmedim diye beni unutmuş galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sana bankai açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ahah şükrü, wishmaster sasgay hastası bi adam, ona göre bişiler yaparsın=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gece rüyamda chakralarımı ayıriim, hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ya öyle deme şimdi linç ederler :D Eskiden severdim sasuke'yi de şimdi çok aptal bi karaktere dönüştü :) tipte de var biraz saskelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Lan TORA, şapkamı Tolga'ya ver okkeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 18.35'te hisarüstü - kadıköy otobüsü var da, o saatte boğaz geçişinde trafik olur mu acaba? daha erken çıkıp metrobüsle mi gelsem? metrobüs için soruyorum: metrobüsün kadıköy durağında inip oradan binebileceğim minibüs felam var mıdır? yoksa sahile mi yürüyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 arda metrobüsle gel. metrobüsten inince normal söğütlüçeşme kapısından çık evlendirme dairesinden değil, orda minibüsler var, sağ tarafta sarı dolmuşlar var. o dolmuşlar sahilden devam ediyor. göztepe ışıklar dersin indirirler seni orda. zaten parkın önü orası. ordan görürsün sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Metrobüsle gel bence de. Trafik takılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ben 7 de filan sahanın orda olacam, umarım erken gelen olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 erken gidiyo herkes zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ilhan beni sevmiyor :/ önce hadım etmeye çalıştı, sonra sol el parmaklarımı kırmaya kalktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 İlhan'dan 1 gol. Eser yine üzülmüyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar