Spastik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 öldüresiye dayak yedim arabanın birini soymaya çalısıyorlardı camını falan kırmıslar.soyguncularla biraz gürestikten sonra onları ekarte edip sahibini beklemeye basladım.gelmeyince arabanın alarmı calsın diye sagına soluna vurmaya basladım o sırada manyagın biri geldi demir sopayla kovalamaya basladı.5 sokak kaçtım ama yakalayım bacagımı cenemi kırdı.neden sonra ölmeyeyim diye durdu.polis falan bekledik.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Doğru söylüyo arkadaş . Mal herif gelmiş benim arabama tekme atıyodu var varmı böyle bişey. Bende allah ne verdiyse daldım manyağa
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 biber gazı sıkan da babacum un halası.. aslında polis değil ama.. olay yerinden geçiyormuş
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 balonlu fake in altına ilk yorumu law ın yapmasına şaşıranlar parmak kaldırsın
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 SAKSESFUL TIROL İS SAKSESFUL AGA SERİN HİKAYE +REPİT
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ah tanrım spastik benim fake im nasılda anladı :(. Arkadaşım harbiden iyisin değil mi.
Öne çıkan mesajlar