Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 çok güzel bir program fakat çok karışık.ben bu programının anlatım cdsini biryerden bulabilirmiyim?bendeki versiyonda demo yanlız içinde cdsi çıkan bir kitap istiyorum.akmar pasajında üst katta var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 up[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Valla ben aksarayda bir seyyarda eğitim cd sini görmüştüm onun ama şimdiye kadar adam gitmiştir herhalde koş belki yakalarsın. Yok şaka bir yana seyyarlarda falan oluyor bozuk çıkabilir ama ne yapacan[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bende demosu var programı bulmak zor değil.orjinalinide alırım,bana kitabı lazım.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bende internettten inmişi var tutorialleri de içinde nıahahaha[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 levie hiç bişeler yaptınmı ben en son robot yaptım bıraktım animasyon koyamadım ama :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben harbiden öğrenicem bu işi diyosan ilk önce 3d studio max ile başlıcaksın işe animasyonlar modellemeler ışıklandırmalar kaplamalar hakkında bilgi edineceksin sonra adobe photoshop kurcalıcaksın az uz da olsa sora adobe premiere ile hazır animasyonlar üzerinde oynamayı öğreniceksin daha sonra 3d game studio ya geçip hazır animasyonları kullanarak oyunlar hazırlıcaksın tabi bu arada c de bilmen gerekiyo ki animasyonları kod ile oyun haline getirebilesin (ben denedim beceremedim) bilmem anlatabildimmi :P ehe direk adamı soğuturum olaydan şaka bi yana gerçekten o kadar basit bi iş deil www.tr3d.com a bakabilirsin çok az da olsa anlatıyordu sanırım google dan falan arat döküman bulursun bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar