Neferian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Arkadaşlar Khitai haritasına geçtiğim zaman devanlı crush oluyor.Out of memory hatası veriyor.Eski haritada 1 kere bile olmazken expansionla gelen haritada 5 dakkikada bir oyun çöküyor.Yaşayan varmı bu problemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 conan bi cakmıs, aklınan basından gitmis. muhtemelen texture paketlerini acarken fazla yükleniyodur oyun. reinstall et bi derim ben. olmadı mesaj at gmlere dönüyolar güzel güzel cevaplarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oha bu sorun hala mi devam ediyor.. saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Byzantion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sorun filan yok..paylaşımcı değiliz o kadar.. Khitai dx10 tabanlı olduğu için halen dx9 da çalıştırmaya devam ediliyor..dx10 oyuna girin..aoc klasörü içeriinde dx10 ile oyuna başlayın birde öyle deneyin derim.. İyi oyunlar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 anladınız mı iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 iyi de dx10'a aldın mı 100 fps oyun oluyot 15 fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Byzantion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yok be ustam dx10 a al gölgeleri kapa biraz kıs oyun özelliklerini..işlem tamam gayet güzel oynuyor...ne takılma var ne de oyundan atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Byzantion said: Sorun filan yok..paylaşımcı değiliz o kadar.. Khitai dx10 tabanlı olduğu için halen dx9 da çalıştırmaya devam ediliyor..dx10 oyuna girin..aoc klasörü içeriinde dx10 ile oyuna başlayın birde öyle deneyin derim.. İyi oyunlar dilerim Valla haklısın dostum.Şimdi anlaşılıyor,dx10 denedim,hiç kopma olmadı.Gerçi fps çok düştü,biraz ince ayar lazım sanırım,yada ram takviyesi yapmak gerekli belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Byzantion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dostum gölgeleri kaldır kale savaşlarında bile takıma olmuyor w7 kullanıyorsan ram 4 gb asagı deilse çok rahat edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bende vista 4gb ram 9800Gt Overclock'lusundan var fabrika çıkış, yalan oluyor fps dx10'da, ama sanırım high'da denemiştim oyun elime ulaşırsa girdiğimde deniyim tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 off fenalık geldi harita iki saatte yükleniyo ölünce crash yicem korkuyorum amma kasıyo yaa ufff daraldım ve şişko po-sha yı henüz kesemedik hareminde rehin kaldık ya :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Arkadaşlar win7,4gb ram,9600gt ekran kartı var.Oyunu dx9da çalıştırıyordum,yeni haritada devamlı kopuyordum, Dx 10 ile çalıştırıp tüm gölgeleri kapadım sorun çözüldü.Fps 30 civarlarında.Kopma olmuyor hiç sadece yeni haritada yükleme ekranı uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hiç sevmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar