Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Khitai haritasına geçtiğim zaman devanlı crush oluyor.Out of memory hatası veriyor.Eski haritada 1 kere bile olmazken expansionla gelen haritada 5 dakkikada bir oyun çöküyor.Yaşayan varmı bu problemi?
Mesaj tarihi:
conan bi cakmıs, aklınan basından gitmis.

muhtemelen texture paketlerini acarken fazla yükleniyodur oyun. reinstall et bi derim ben. olmadı mesaj at gmlere dönüyolar güzel güzel cevaplarla
Mesaj tarihi:
Sorun filan yok..paylaşımcı değiliz o kadar..

Khitai dx10 tabanlı olduğu için halen dx9 da çalıştırmaya devam ediliyor..dx10 oyuna girin..aoc klasörü içeriinde dx10 ile oyuna başlayın birde öyle deneyin derim..

İyi oyunlar dilerim
Mesaj tarihi:
Byzantion said:

Sorun filan yok..paylaşımcı değiliz o kadar..

Khitai dx10 tabanlı olduğu için halen dx9 da çalıştırmaya devam ediliyor..dx10 oyuna girin..aoc klasörü içeriinde dx10 ile oyuna başlayın birde öyle deneyin derim..

İyi oyunlar dilerim

Valla haklısın dostum.Şimdi anlaşılıyor,dx10 denedim,hiç kopma olmadı.Gerçi fps çok düştü,biraz ince ayar lazım sanırım,yada ram takviyesi yapmak gerekli belki.
Mesaj tarihi:
off fenalık geldi harita iki saatte yükleniyo ölünce crash yicem korkuyorum amma kasıyo yaa ufff daraldım ve şişko po-sha yı henüz kesemedik hareminde rehin kaldık ya :o
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar win7,4gb ram,9600gt ekran kartı var.Oyunu dx9da çalıştırıyordum,yeni haritada devamlı kopuyordum, Dx 10 ile çalıştırıp tüm gölgeleri kapadım sorun çözüldü.Fps 30 civarlarında.Kopma olmuyor hiç sadece yeni haritada yükleme ekranı uzun sürüyor.
  • Yeni Oluştur...