tunca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yarın son gün betanın. bugün 22:00 civarı toplanıp hep beraber ffa 4v4 falan atalım mı ? krakilin_lol at hotm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Orada olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben biraz noob'um, beni de alirsaniz oyuna sevincten osururum. daha da baska birsey beklemeyin. :P mumchamber et google'un mail servisi nokta com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 daha erken toplanalım bikac el atalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abi gelsin herkes noobluk falan önemli diil hatta bol bol noob oslun eğlenelim euhe bu arada yarın 22:00 değil bugün 22:00 daha erken olsun diyosanız 21:00 yani 1 saat sonra diyelim ama 4 kişiyiz şimdilik 22:00 yi beklersek daha çok oluruz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben simdi giriyorum o zaman. baska online olanlar varsa toplasabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 8 kişi kaldırmaz benim emektar, 2v2 oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 karı kız peşinde koşmaktan betaya giremedim kaç zamandır ya warmı böle bi iş =D bugün kaça kadar açık beta bari son günü yapalım yien bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bugün varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 noob isterseniz bende gelirem lopeth theahmetg et hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar