Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponsor bulmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Uo serverı acmak istiyorum fakat birturlu sponsor bulamıyorum nasıl bulabilicegim konusunda bana yardımcı olurmusunuz weyada bu sekilde sponsorluk saglıcak yerler warmı bilen warsa yardımcı olabilirmi
Mesaj tarihi:
Lock pls.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Mesaj tarihi:
bakın benim merak ettigim olay bircok kisiye bu konuda msj atıyorum amam bir turlu cvp gelmiyor izlemem gereken yollar konusunda yardımcı olursanız die soledim cunku bircok insan server kuruyo gordugum kadarı ile
Bu konuda bilgisi olan biri warmı die solemistim ama gereksiz bir konu ise
lock pls
Mesaj tarihi:
said:
Rocco, 09 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
bakın benim merak ettigim olay bircok kisiye bu konuda msj atıyorum amam bir turlu cvp gelmiyor

biz buna senı tınlamıyorlar dıyorus ya da kaale almıyorlar...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
çok acımasızca olmush :)[signature][hline]SlayerTR

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Mesaj tarihi:
adamlara bisey kazandırman lazım once onları konus ve sana tavsiyem asla mail atma eger imkanın warsa yuz yuze konus herzaman daha etkili olur[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"
  • Yeni Oluştur...