BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi büyülere karşı korunuyor filan paso. ancienttaki o octopus ile saldırıyorum 8 tane tabliyemiorm hepsi korunuyor. filan. defans yaparak yenecen onu bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 büyülere karşı sadece lord of unreal inerse diger iluzyon creaturelar hexproof oluyor. unrealın kendisini öldür 2 canı var zaten. bide area yiyiolar hexproof sadece targetlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Luriel said: ilussion a kırmızı direct dmglı desteyle biraz daha rahat oynanabiliyor. denedim, onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Oynayan var mı? Steam indirimden bende kaptım oyunu o kadar uzun zaman olduki oynamayalı sırf orta okulda iken geçirdiğim keyifli yıllar için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 MTGO oynayın genşler trade yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Campaign'de 4. duelda takılı kaldım ya. Kiora Atua oluyor kendileri. Hangi desteyi önerirsiniz ?. Beyaz deste ile meleklerle filan bişiler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Hatunun destesi çok acaip ya. Paso kart çekiyor, izliyorum öyle. Legendary kart çıkardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Realm of illusions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Roqq said: Campaign'de 4. duelda takılı kaldım ya. Kiora Atua oluyor kendileri. Hangi desteyi önerirsiniz ?. Beyaz deste ile meleklerle filan bişiler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Hatunun destesi çok acaip ya. Paso kart çekiyor, izliyorum öyle. Legendary kart çıkardı hatta. beyaz desteyle gectim ben az once gideon's lawkeeper la legendary falan tap'leyebiliyosun, paso kullan bi de flying le enchantla oyle saldir destesinde reach'i olan pek yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Steam'deki oyunlara bakarken farkettim. Bu singelplayer bir oyun mu yoksa yine destelere internetten para vererek aldığımız MTG Online mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 evet ya bendede var oyun steam üzerinde almadımda =) steamden alınca mtgo gibi mi oluyor acaba? mygonun grafikleri çok kötü çünkü sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 I need an answer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 almak üzereyim ikisinden birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mtgo gibi olmuyo kendin deste yapmıyosun, anca kart çıkarıyosun desteden, ya da unlock ettiklerini koyuyosun falan da hep belli kartlar bide ekstra dlc gibi deck satıyolar, mtgo çeşitliliği yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya mtgonun grafikleri biraz daha iyi olsa çok tatlı olacakta. bir yandanda direk kart alayım diyorum oynayan 1 2 arkadaş var rbulunurda daha fazlası ama kararsızım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kart oyununda ne grafiği ya LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 seçilmiyor adam gibi ya aa. batak bile oynarken aldığınız iskambil destesine bakıyorsunuz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Steam'de bir günlük %60 indirim başladı. Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 $3.99 Magic: The Gathering 2012 Complete Bundle $14.79 Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 - Special Edition $7.99 Special Edition'ın farkı nedir bilen var mı? Edit: Gerek kalmadı. Special Edition'ın içeriği aşağıdaki gibiymiş. said: Duels of the Planeswalkers 2012 - Special Edition The Special Edition includes: Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 10 Foil Conversions Humanoids Persona Picture Pack (exclusive to Special Edition) D12 sound track Planeswalkers web comic PDF Exclusive D12 wall papers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar