Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Şimdi aldım ben de. Hep MTG oynamak istemiştim, oynayacak adam bulamamıştım. Oyunu yavaş yavaş öğreniyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yeni oyunu çıkmış steamde deli gibi satıyor valla :D Alıcam sanırım eski oyun çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Çıkmadan önce aldım ben. Oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Online oynarken satın aldığınız kartlar ile bir ilgisi var mı? Yada item mall gibi bir olay olacak mı? 9$ aşırı ucuz bir oran. Başka bir şekilde para kazanma amaçları mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 yeni yeni desteler çıkacak dlc modunda. eskisine 3 dlc çıkmıştı içlerinde desteler ve kartlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Almak zorundada değilsin oyunun standart halinde oldukça fazla deck var. Bence al çok güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ancient depths ne guzel bir deck oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aynen bende o decki öğrenmeye çalışıyorum. Vampire deckide fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ben sevmedim onu. çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ancients decki cok gaza getiriyo da, biraz yavas kaldi eheh baba kartlari cikardigimda benim health 5-7 lerde oluyo yetemiyorum.. white deck en noob friendly sanirim ona alistim..bakalim deniyorum bende diger deckleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 İyi bir desteymiş aslında, bugün epey oynadım. Ama iyi bir el gelmesi lazım, mulliganlarla ilerleyip oyunu alıyorum genelde onu kullanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 su illusion decki enteresan, baya bir zincirleme kombo imkani sagliyor ehu olmadik yerlerde.. ya multisi niye bugli bu oyunun bu kadar :( hani konsol portlamislar anladikda..bi chat falan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Şimdi bir oyun oynadım Ancients Depths ile, 5 turda 13 landım (6 turda 20, b,r tuda nasıl 7 land çıkarttım hala hatırlayamıyorum ama) vardı ortada. 6 turda yendim adamı. Mulligan yaptım iki kere ama. İyi deste, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ehu aynen benimde oyle oldu..7 ye dustum ama 4cu -5ci turn de kozilek abiyi cikardim oyun dondu bir anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Aynı desteyle bilgisayara karşı, 7 el: http://i.imgur.com/bqeQm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 xD Mutation nefis bir kartmis o destede, baya pahali, ama gordugum en fena kontra kartlardan biri.. bitane 8/8 octopus var adini unuttum, ona 8upkeep odeyince karsi taraf baya bir madara oluyor 8 untap birden yiyor atak esnasinda eheh...bakim oyniyim bende sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çok iyi deck ama elin iyi gelmezse çok fena kaybediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 eheh e toplanip bir ara archnemesis modu deneyelim bare steam: fuysalfuysal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ancient depthsden baya kart cikarttim ben, yoksa guzel el gelmez. 60-65 karta indirin, 0/4 krakeni 3/3 octopusu cikarttim ben mesela, birde iki playerada land koydurma var. Cok aptal bir kart o bu deckt icin, tek faydasi oyunda 20 kartli deck olunca 8/16 olan creature karti, onlarida postaladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ancient depts iyi ama hızlı destelere karşı yetersiz,(özellikle şu legendary ahtapot acaip can sıkıcı bir şey) bende blood hunger la gayet iyi oynuyorum,, ama diğer destelerden kart çıkarmadığım için diğerlerini kasıyorum şu aralar, bu arada benim nick Arthurius1 ekleyen olursa oynıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 evet, hizli desteler maymun ediyor, mavi iluzyon desteside cok sikintili iluzyonlara aticak buyu yok filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Şu mavi iluzyon destesini adını realm of ıllusion yerine u mad bro ? koysalarmış daha iyi olurmuş, çünkü desteyi çözdükten sonra ben kaç kişiyi health leri nerdeyse full olduğu halde oyundan çıkarttığımı bilirim, kesinlikle en keyifli deste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Beyler steamden ekleyinde oynayalım biz 2 arkadaşız two-headed giant veya arch enemy fln yaparız id: Ared89 yada nickten ekleniyorsa : Gwaeron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ancient Depths ile oynuyorum bir süredir. Tüm desteyi açtım ama 61 karta indirdim. Eline gelmesi gereken bir kaç kart vart açılışta, mulliganlarla onları bulunca genelde iyi bitiyor oyun. Hoş desteymiş ama biraz oynadıktan sonra yeni desteye geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben ancient destesine karşı başka desteyle karşılarına çıktığımda millet mutluluktan ölüyo, yanlız yenmeye başladığımdada çıldırıyolar, yanlız hakkaten bu aralar ancient gelen tipleri kickliyorum, çünkü gerçekten bu desteyi yenmek için iyi bir el ve iyi oynamak gerekiyor,halbuki karşıdaki vasat bir oynanışla bile seni alabiliyor. sürekli ciddi anlamda millet işte savunuyo hızlı desteyle çok kolay cart curt, bunlar diyenler kesinlikle ancient cıdır , çünkü bir kere deste gerçektende overpowered kim ne derse desin, yavaş da desen değil oynamayı bilen (destesinde ather spelli, control spelli,polymorf, replication ) bunlardan bir veya birkaçını elinde tutarak her türlü desteyi yaratık gelmese bile ya kazanır, yada ciddi bir süre kazanır kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar