Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

format atarken laptop kapanıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya laptop a format atmaya çalışırken laptop baya bi ısınıp kapanıyor.ekran kartında sorun olduğu için garantiye vermiştim daha yeni aldım garantiden.içini felanda temizlemişler hep ama oyun açmaya çalıştığımda yada format atmaya çalıştığımda laptop kendini anında kapatıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyordur :S tekrar gidip garantiye vermekte istemiyorum en küçük sorun için 1 ay bekletiyorlar
Mesaj tarihi:
oyundaki kapanma problemi işletim sistemi ile alakalı olabilir dolaylı yollardan ama format atma ekranındaki kapanma probleminn işletim sistemi ile alaklı yok.hdd'nide bir kontrol et istersen zor uygulamaları vs. açarken yanlış birşey tetikleyip kapanıyor olabilir.
Mesaj tarihi:
abi pc özelliklerini yazsana

elindeki format cd si xp mi vista mı?

aynı sorun ben de de vardı,xp kurmaya calısıyodum pc kapanıyodu sonra vista kurmayı denedim pc canavar gibi oldu.

pc nin özelliklerine göre 64 bit ya da 32 bit yükle,daha ii performans alıcam die 64 bit falan kurma cok yoruyor makinayı
Mesaj tarihi:
2 gb ram 2.10ghz işlemci hızı var. win 7 64 biti hiç bakmadan kurmuştum sfds.şimdi bi ark win 7 32 bit verdi onu kurmayı deniyorum ama olmuyor :(.bide xp bulursam deniycem oda olmaz ise servise gitcek gene :(
Mesaj tarihi:
hmm

abi xp ya da vista dene ama vistayı tercih et bence.bazen format cd sinden de olabiliyo.dedigim gibi dene xp ya da vista bi de makinaya win7 kurucam die kasma vista ultimate de oldukca güzel.

son care olmazsa servise yolla.
Mesaj tarihi:
formatta yapıyosa o kapanma olayını bariz ısınma olayı. temizlediler diyosun da pek inanmadım o olaya. bi arkadaşta da format atarken kapanıyordu, bariz sıcaktan. buzdolabına filan koyduk öyle format atmaya çalışmıştık. ama yemedi gene.
en son fanına elektrik süpürgeyle bi temizledi filan düzgün çalıştı gene...
  • Yeni Oluştur...