Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

format atarken laptop kapanıyor

Esnaf

Öne çıkan mesajlar

ya laptop a format atmaya çalışırken laptop baya bi ısınıp kapanıyor.ekran kartında sorun olduğu için garantiye vermiştim daha yeni aldım garantiden.içini felanda temizlemişler hep ama oyun açmaya çalıştığımda yada format atmaya çalıştığımda laptop kendini anında kapatıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyordur :S tekrar gidip garantiye vermekte istemiyorum en küçük sorun için 1 ay bekletiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki kapanma problemi işletim sistemi ile alakalı olabilir dolaylı yollardan ama format atma ekranındaki kapanma probleminn işletim sistemi ile alaklı yok.hdd'nide bir kontrol et istersen zor uygulamaları vs. açarken yanlış birşey tetikleyip kapanıyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi pc özelliklerini yazsana

elindeki format cd si xp mi vista mı?

aynı sorun ben de de vardı,xp kurmaya calısıyodum pc kapanıyodu sonra vista kurmayı denedim pc canavar gibi oldu.

pc nin özelliklerine göre 64 bit ya da 32 bit yükle,daha ii performans alıcam die 64 bit falan kurma cok yoruyor makinayı
Sosyal ağlarda paylaş

formatta yapıyosa o kapanma olayını bariz ısınma olayı. temizlediler diyosun da pek inanmadım o olaya. bi arkadaşta da format atarken kapanıyordu, bariz sıcaktan. buzdolabına filan koyduk öyle format atmaya çalışmıştık. ama yemedi gene.
en son fanına elektrik süpürgeyle bi temizledi filan düzgün çalıştı gene...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...