Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya laptop a format atmaya çalışırken laptop baya bi ısınıp kapanıyor.ekran kartında sorun olduğu için garantiye vermiştim daha yeni aldım garantiden.içini felanda temizlemişler hep ama oyun açmaya çalıştığımda yada format atmaya çalıştığımda laptop kendini anında kapatıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyordur :S tekrar gidip garantiye vermekte istemiyorum en küçük sorun için 1 ay bekletiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 çok açık abi hala ısınıyor aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 peki win 7 64 bit kurduklarından olabilirmi? 2 gb rami var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi vista ya da xp format cd si bul 32bit yükle büyük bi ihtimalle 64 bit win7 de pc sekteye ugruyodur o yüzden kapanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 işte 32 bit buldumda cd yi boot ettikten sonra pc kapanıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 oyundaki kapanma problemi işletim sistemi ile alakalı olabilir dolaylı yollardan ama format atma ekranındaki kapanma probleminn işletim sistemi ile alaklı yok.hdd'nide bir kontrol et istersen zor uygulamaları vs. açarken yanlış birşey tetikleyip kapanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 format atarken kapanıyorsa uğraşma hiç harddisk'e zarar verirsin. Götür servis'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi pc özelliklerini yazsana elindeki format cd si xp mi vista mı? aynı sorun ben de de vardı,xp kurmaya calısıyodum pc kapanıyodu sonra vista kurmayı denedim pc canavar gibi oldu. pc nin özelliklerine göre 64 bit ya da 32 bit yükle,daha ii performans alıcam die 64 bit falan kurma cok yoruyor makinayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 2 gb ram 2.10ghz işlemci hızı var. win 7 64 biti hiç bakmadan kurmuştum sfds.şimdi bi ark win 7 32 bit verdi onu kurmayı deniyorum ama olmuyor :(.bide xp bulursam deniycem oda olmaz ise servise gitcek gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hmm abi xp ya da vista dene ama vistayı tercih et bence.bazen format cd sinden de olabiliyo.dedigim gibi dene xp ya da vista bi de makinaya win7 kurucam die kasma vista ultimate de oldukca güzel. son care olmazsa servise yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 formatta yapıyosa o kapanma olayını bariz ısınma olayı. temizlediler diyosun da pek inanmadım o olaya. bi arkadaşta da format atarken kapanıyordu, bariz sıcaktan. buzdolabına filan koyduk öyle format atmaya çalışmıştık. ama yemedi gene. en son fanına elektrik süpürgeyle bi temizledi filan düzgün çalıştı gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yok ya ne denediysem olmadı.ben servise götüreyim en iyisi mecbur yoksa hard diskide yakıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben de format atarken, tam ortasinda pc kitleniyordu. ram bozukmus, tekini cikardim sonra öle devam ettim formata düzeldi. ramden de olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar