nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Selamlar, şimdi laptopumun ekranı en fazla 1280x720 çözünürlük kaldırıyor ve hdmi ile HDTV'me bağlayıp kopyalama modunu kullnıyordu. Bugün kurcalarken sadece televizyona bağlarsam full hd seçeneğinin de çıktığını fark ettim ki okulda 1080p filmlere erişimim varken 720p'ye mahkum olmak koyuyordu. Neyse ayarladım şu anda native1080p olarak kullanıyorum laptopumu televizyona bağlı olarak ancak yazılar çok kötü görünüyor. Adam gibi okunmuyor bile. Laptopum default olarak yetersiz diye mi böyle diyeceğim ama ekran kartım destekliyor bu çözünürlüğü. TV desen zaten var yani nativeHD özelliği, PS3'te de 1080p oyun oynamıştım. Acaba televizyonda ekstra bir ayar mı yapmam lazım? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum Teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben çözüm sunamayacağım ama konu aşağıya doru gidiyor bi el atayım dedim. bol şans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hangi kabloyla bağladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hdmi kablosuyla bağladım. altın uçlu. Ayrıca alperozg teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 tv'nin portlar için input modu değiştiriliyorsa pc yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Evet hd ve pc seçeneği vardı onu PC yapsam daha mı iyi gözükür? O zaman hd izleyemezsem diye sçama bi düşünceye kapıldım ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Aaa oldu valla :) ama görüntü değişti. O zaman ikinci bir soru. Şu anda çözünürlük yine 1080p native ama 1080p film izleyeceğim yada oyun oynayacağım zaman hd modunda mı oynayayım yoksa pc modunda mı? Çünkü PC modunda renkler çok daha soluk oldu.. Kalite açısından da bir sorun olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 fizban said: tv'nin portlar için input modu değiştiriliyorsa pc yap. +1 az daha monitörümü bozuk diye götürcektim bu sebepten. input modu değiştirmek gerekiyomus adsa abi hep pc modunda kalcaksın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 peki ben soru soracağım şimdi. hem tv den hem monitorden aynı anda görüntü almak istiyorum diyelim. bunu nasıl yapıyoruz? ekran kartında 2 tane dvi çıkış var. 1'i zaten defaul monitore bağlı. diğer dvi çıkışa hd-dvi kablomu kullanıp tv'ye gitsem olur mu direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ekran kartın ne ? ati 48xx ise tv'den ses ile beraber goruntu de alabilirsin hdmi kablosuysa. degilse, dvi-dvi veya dvi-hdmi kablo ile goruntuyu, herhangi bir stereo kablo ile sesi tasıman lazım tv'ye. monitor'e de normal dvi kabloyla tasıyorsun. sonra duplicate display diyorsun, oluyor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 @shadowfax: Ama yazılar hariç genel görüntü HD moddadaha güzel oluyor. Film izlerken geçirmeyi denerim. Bir 1080p doğa resmiyle test yaptım HD moddayken daha çok beğenmiştim sanırım resmi. Ama bakalım işte bi edineyim 1080p film ondan sonra düşünürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hd mod derken av modundan mı bahsediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 fizban said: ekran kartın ne ? ati 48xx ise tv'den ses ile beraber goruntu de alabilirsin hdmi kablosuysa. degilse, dvi-dvi veya dvi-hdmi kablo ile goruntuyu, herhangi bir stereo kablo ile sesi tasıman lazım tv'ye. monitor'e de normal dvi kabloyla tasıyorsun. sonra duplicate display diyorsun, oluyor bitiyor. gtx 260 ekran kartım. ses taşıma gibi bir derdim yok. pc'de bağlı olan ses sistemini kullanıyorum zaten. pc ve tv aynı odada ama pc başına geçip arada birşeylere bakmak lazım oluyor. monitor o yüzden lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ShadowFax said: hd mod derken av modundan mı bahsediyorsun ? Yok işte şimdi normal takıyorum hdmi girişi kanalını açıyorum, av mod da diyebilirsin heralde, sonra oradayken kumandadan analog menüyü açıyorum orada görüntü modu gibi bi ayar var. HD ve PC olarak. Ordan PC seçince yazılar daha güzel ama renkler daha soluk ve daha bi blurry oluyo. HD moddayken yazılar kötü oluyo ama daha canlı renkler oluyo ve daha net/keskin oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 nileppezdel said: ShadowFax said: hd mod derken av modundan mı bahsediyorsun ? Yok işte şimdi normal takıyorum hdmi girişi kanalını açıyorum, av mod da diyebilirsin heralde, sonra oradayken kumandadan analog menüyü açıyorum orada görüntü modu gibi bi ayar var. HD ve PC olarak. Ordan PC seçince yazılar daha güzel ama renkler daha soluk ve daha bi blurry oluyo. HD moddayken yazılar kötü oluyo ama daha canlı renkler oluyo ve daha net/keskin oluyo işte benimde yazılar falan iğrenç, görüntü tırtıklıydı PC modunu keşfettim sorunum kalmadı. Renkler falan iyi. Ama seninki lcd tv sanırım. Onu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Evet Philips LCD. Deneme yanılma yoluyla karar vercem heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar