narsor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Release de oynamayı planlayanlar buraya mesaj atsın, bakiyim 1-2 kişiysek sadece kendime bi guild bulayım, yoksa guild planı yapalım :)
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi oyunun ne olacağı belli değil daha bi şey diemioruz biz de
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Olabilir ama çekimserim bu aralar aoc oynuyorum. Sonuçta oyun elimde olduğu için her an başlayabilirim. Oyuna 3-5 ay süre tanıma taraftarıyım.
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ben de almıştım oyunu daha once o yuzden releasede varım. Cıkacagı gunu bekliorum uzun zamandır, heycan da yaptım biraz yeni ozellikleri okuorum patchlerden umarım guzel bi baslangıc yapabilirler -Barcas
apple Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bende bikac ay bekleyip duruma gore almayı dusunuyorum.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oyun guzel olsa min 5 kisiyle gelcez de, forumdaki siz degerli paying-beta userlara bagli :D
narsor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oyunun güzelliği gayet güzel, ama halen oynayınca kıl edecek buglar var. geldikçe değişiklik bildiricem
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mortis araya öyle bi belli deil abi oyun şekli mesaj çakmasa rahat edemezdi :D valla ben aoc a iyi sardım mount&blade den sora mortalın combatıda saçma geldi o yüzden oynamayabilrm :D sandboxa çok zaman gidio bide
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 1-2 ay kadar sonra boşa çıkıcam. muhtemelen o zaman başlarım tekrar. dgs falan bitmiş olucak.
narsor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 skill olmadan combattan zevk almak zor, oyle kelle uçurma filan yok ama ne olursa olsun. Evet sandboxa cok zaman gidiyor o kesin
narsor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 MO oynayanlar ve guilde girmeyenler mesaj atarsa msn'den organize olma şansımız var. MSN:[email protected]
Öne çıkan mesajlar