Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 korku filmi mi olacakmış :D[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Bir annenin oğlu trafik kazası geçirir. Anne bunu bilmez. Ama önüne bir anda nur iner, "hemen hastaneye git çocuğunu bulduk". Anne nur'a bakarak, on kez "Allah'ım, Allllah'ım, sana şükürler olsun" derken ağlar göz yaşı içerisinde, (evet burda seyirciyi ağlatmaya çalışıyoruz) sonra hastaneye gidip, son anda çocuğuna kan verip, kurtarır. (dur seyirciyi daha çok ağlatalım) bu sırada da anne ölür ama çocuk kurtulur.. Zuheeh bu iyiydi ha bone valla adamlar abartti ya offf sacmaliyolar iyice...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Espri yapmıyor, ben izledim o bölümü ehe[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ahaha :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi allah bizi korusun diyorum, ama gerçek olan allah (benim inandığım) o filmde olan değil... of allahım offffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Yabancı filmlerin taklitlerini çıkartmaya devam ettiğimiz sürece sinemada dünya standartlarına ulaşamıyacağız anlattıklarınıza göre zaten turist ömer uzayda filminden fazla farkı kalmamış bununda[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar