ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 şimdi bunu geçen gün farkettim; otururken veya ayaktayken sol ayağımın topuğu yere değer durumdayken parmak uçlarımı havay kaldıramıyorum. kafasında canlandıramayanlar için gaz pedalına basar gibi düşünün. yani az bir şey kaldırabiliyorum sonrası yok, 1-2 arkadaşım belinde fıtık falan olabilir dedi. sanki ayağım uyuşmuş gibi bir his var. ne zaman neden oldu onu da bilmiyorum yürürken de sol ayağım bir garip lap lap diye yere vuruyorum. N'OLUYOR LAN?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 işin bitmiş, yakında vurmaya gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gecmis olsun ortopediste git bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Benimde bayadır belim ağrıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fıtık ameliyatı olanlar bir daha hayatı boyunca ağır kaldıramıyor mu ? Sevgiliyi kaldıramıcam mı yani ben fıtık ameliyatı olsam :S:S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fıtık olabilir cidden gecikmeden git doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alipasa79 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 salık ocağına yada doktora git buraya yazacağın vakitle..daha kazançlı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar