Valeron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arkadaşlar 185/65/15 lastik ve jant ölçülerinin yerine 195/55/16 jant lastik taksak sizce görsel olarak hakikaten bişi farkeder mi ? 2000 liraya değer mi veya 0 araba için soruyorum bunu. yada 205/45/17 düşünülüyo ama 45 yanak lastik balon sıkıntısı çokmuş diye kurcalamak istemiyoruz pek. evet yorumları alalım,sizce fark eder mi 15" jant ve 16" jant görsel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hangi araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 fotoşaplayıp bakmak lazım aslında =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 araba fiat punto evo sol en baştaki jant üzerinde olan jant,diğerleride opsiyonel,fotoğrata 16" de bile bayağa fark gözüküyo ama gerçektede öyle olur mu kestiremedim. bide şu var üzerindeki 0 lastik ve jantı napıcam ben,kapı kapı dolaşıp satıcak halim yok,bi lastikçiye sordum 300-400 lira lastiklere veririz dedi jantı almazlar dedi,bide aracı alırken sorucam alırlarsa veya onlar satarsa değiştirilebilir ama 2000 liraya değer mi değmez mi kestiremedim,0 araç sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Görsel olarak çok farkeder.Bide parlak alırsan tadından yenmez. 16 alsan daha iyi 15 yerine.Bide ince yanak alma yurdum yollarında sakata gelirsin.Ben 55 yanakla yardım tekeri düz yolda 50 ile giderken.. Hertaraf bubi tuzaklarıyla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Selam, 50 yanak sorun çıkartmaz 290 tabanda ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 peki bu şirokkoların üstünde 45 yanaklı 17" jant varmış e onlar napıyo abi ? 0 aldığında balon yaptı diyelim lastik,garanti kapsamında dimi oda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ne balonu abi hayvan gibi cukurlara girersen hepsi yapar balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bodrumda arka lastik yarıldı gecen hafta. 55 yanak michelin. buranın yolları bu sene sikko, her yer param parca.. boktan bi yerde yaşıyosan kasma 50-60 yanak altını. ıstanbulda 45e kadar felan çok sorun yaşayacagını sanmam. millet 35lerle turluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi şirokko alsan 0'ları fabrikasyon olarak 45 yanakla gelio napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 paramecium said: Selam, 50 yanak sorun çıkartmaz 290 tabanda ;) Saygılar. Heh açıklamak lazım bunu. 50 yanak diyetabir edilen şey tabanın %50si anlamına geliyor. Sabit bir değer değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Selam, Aynen :) Yanak üstünden konuşmak biraz taksici ağzı oluyor gibi. 205/55 ile şimdiye kadar ciddi çukurlara da girdim ama hiç balon yaptırmadım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 195/55 r16 kullaniyorum. bir sorun gormedim su ana kadar. ki cukurdan cukura giriyorum surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 böyle fotograf çek :P http://img66.imageshack.us/img66/6199/dscn1522gc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ahahah çok iyimiş ya, yaratıcı sanayi tayfa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 paramecium said: Selam, Aynen :) Yanak üstünden konuşmak biraz taksici ağzı oluyor gibi. 205/55 ile şimdiye kadar ciddi çukurlara da girdim ama hiç balon yaptırmadım. Saygılar. Zaten 205-55-16 çok kullanılan bi ölçü. Sorunlu olsa bu kadar çok olmaz etrafta. Zaten çok ince bir yanak da değil. 215-40-17 gibi ölçüler ince ve güzel görünüyor özellikle de araç alçak ise bundan daha ince yanak pek rahat olmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar