Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

autocad ve 3dmax icin uygun notebook tavsiyesi

cansn

Öne çıkan mesajlar

Evet baslikta yazdigim gibi autocad ve 3dmax programlarini birazcikda olsa rahat kullanabilmek icin ne tur notebook tavsiye edersiniz??
parcalarin sinir parametreleri ne olmalidir almam gereken notebookda?
sirf bu programlar icin uretilen uygun fiyatta notebooklar warmidir?

öneriler icin smdiden tesekkurler!
Sosyal ağlarda paylaş

güncel donanımları takip etmiyorum ancak bu işler için ne kadar iyi notebook alırsan al desktopın yerini tutmayacak.

3dsmax viewport için ideal bi ekran kartı, render için ise işlemci ve ram ikilisi ön planda.

autocad için ise ekran büyüklüğü önem kazanıyor, ve yine cpu + ram önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu aralar böyle bir laptop alma çabası içindeyim. Gönlümden macbook pro geçiyor tabiki ama 3dmax ve cadi windows tabanında çalıştırması gibi bi sıkıntı var gerçi cadin betası çıktı ama max için henüz bişey yok.
Sony vaio F serisi almaya karar vermiştim taki çok ısınma ve fan sesi problemi olduğunu öğrenene kadar. Kendi adıma genellikle çalışırken aralıksız pc karşısında 30-40 saat çalıştığım oluyor o yüzden ısınma ve fan sesi benim için oldukça önemli unsurlar.
Daha sonra Dell XPS önerdiler. Dediklerine göre garanti servisi de çok iyi işliyormuş dellin.

Birde Hp envy var 17" lik olanı henüz çıkmadı bildiğim kadarıyla. Hernekadar genel kanı HP den uzak durulması gerektiği yönünde olsada bu modelinden umutluyum o yüzden biraz beklemeye karar verdim.

http://www.hp.com/united-states/campaigns/envy/index.html

Şimdilik benim için 2 seçenek var Dell xps veya Hp envy. Yanlız bunların i7 820qm veya 920qm leri Türkiyede bulmak şimdilik biraz zor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...