Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Vınn a gerek yok ama telefonunun ömründen yer doğal olarak yazık yani =). Turkcell iyidir, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vodafone kampanya yapmış 3g modemi 69 tl, 1gb da beleş veriyor yanında. güzel gibi http://www.vodafone.com.tr/Internet/on-odemeli-mobil-modem-kampanyasi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben de bb 9700 ile bağlanıyorum çok net, hon biraz delayli hafifinden jdownloader gibi download programları çalışmıyor mesela bb ile, yapan varsa bilemem ama.. 2.3 mbit şu an mesela kadıköy-caferağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vodafone'un internet-data hatları saçmalık internet hattı ve data hatları ücretlendiriliyor blackberry alırsan net'e giremiyorsun falan telefondan bu yüzden turkcell'de bu olay yok bence ebay'den al 3g modemi, ben 50$+kargoya şu modemi aldım: http://cgi.ebay.com/NEW-EnGenius-300Mbps-Wireless-N-Router-ESR-9752-/190396065928?cmd=ViewItem&pt=COMP_EN_Routers&hash=item2c547d6888#ht_2839wt_911 300mbit wireless B/G/N modem ve dual-band TR'de eşdeğer modem 300 ytl sen de rahat bulursun 3g modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fixmen said: HTC HD2. Aynen öyle. Internet açısından hiç bir fark yok. Yalnız öyle bi sürü makinaya network paylaştıramıyosunuz bununla. ad-hoc bi kablosuz ağ oluşturuyo tek bir bilgisayar bağlanaibliyor. Oluyosa da ben bilmiyorum, bana da anlatın, ben de faydalanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar