Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Ankara'da Ankira diye bir yer ver. Kolejden çok katlı otoparka ordan sıhhıye pazarına (yenişehirdi herhalde) ordan da hacettepe- ankara üniversitesi tarafına gitçeksiniz. pazardan sonra bir sürü kitapçı olan yer ver köprüye gelmeden önce. Palme'nin üstünde Ankira. Ayrıca Ankira'nın kitaplarında adresi var. Burdan Fantazy kitaplarını 6 milyona, 3E starter set'i 20 milyona aldım. Fantazy kitapları normalde 17.5 milyon, starter set 25 milyondur. Bunu tüm ankarıların bilmesini istiyorum. Kıyak olsun size.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Oh dehset valla cok saol. yanliz bu cok katli otopark dediin yer su nikah salonlarinin oldugu yer mi oluo?[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 evet.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 hiç anlamadım bidaha tarif etsene :P[hline]
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 cepten ara tarif edeyim sana.....[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 6 milyondu bir aralar.. şimdi 9-10 milyon oldu. kitapçılarda 10 dolara satılırken burda 10 milyona satılıyor...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 aahh ahh su anda owersoul acık olcaktı ve bizde bole ucube yerlerde kitap aramak zorunda kalmayacaktık...[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne ucube yeri lan. Ankira diyorum.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bune abi nasi gidilir buraya hayatta bulamam kitap alicam diye cikarim tum kitap parasini taksiye verir donerim
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: Rogman, 06 May 2003 23:07 tarihinde demiş ki: aahh ahh su anda owersoul acık olcaktı ve bizde bole ucube yerlerde kitap aramak zorunda kalmayacaktık...[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. lol! oversoul açık olacaktı da genco hırbosu çok mu yardımcı olabilecekti size ? oversoul'un tek iyi olayı yeriydi bence.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ankara üniversitesi--hacettepe hastanesi I I sıhhıye dolmuş durağı I I ANKİRA I yenişehir pazarı===Ted Koleji ..........................I ..........................I ..........................I ..........................I ..........................kızılay ..........................I ..........................I ..........................I ..........................demirtepe ..........................I ..........................I ..........................I ..........................maltepe[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 prodigy sanıyorum bu plan sana yardımcı olmuştur. ankira kitaplarının üstünde adresi yazıyor. yine de senin için özel kabataslak plan koydum. ya da kroki artık ne denirse... bir problemin olursa çekinme yardımcı olurum. hatta seni kolundan tutup götürürüm, evlere hizmet yaparız :)[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 oley saol :p ( gerci yine pek bisey anlamadim hayatimda kac kere sihiye ye gittim onuda bilmiyorum )
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: OguzAmca, 09 May 2003 09:57 tarihinde demiş ki: said: Rogman, 06 May 2003 23:07 tarihinde demiş ki: aahh ahh su anda owersoul acık olcaktı ve bizde bole ucube yerlerde kitap aramak zorunda kalmayacaktık...[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. katılıyorum ben de açıkcası mekan iyiydi sadece adam paso uo oynuyodu ehe lol! oversoul açık olacaktı da genco hırbosu çok mu yardımcı olabilecekti size ? oversoul'un tek iyi olayı yeriydi bence.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... [hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Öne çıkan mesajlar