NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ben moderatordum lan eskiden nebula'da modere ediyodum hizaya getiriyordum millleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Başlamak isteyen falan olursa,bugün itibariyle sunucunun bakımı bitmiş.Eğer forumlara bir uğrarsanız,ahanda bu da linki Nebula gerekli açıklamaları okuyup devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 olm başlıcaz da bi 20k falan verin gemi alayım. fisherla başlarım ben hep kıh kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya benim dun cektigim connector hala girmiyo allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Connectora tıkladığında ne hatası alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 beyler accountlar kapandı mı nebulada ya yeni mi açcaz mail fln gayet kabul etti yeni açınca silindi herhal? bi de aktivasyon mailı gelmiyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o diil de şaka maka uo oynayacam galba ben. koca adam olduk lan. ne uosu. neyse oynim biraz. bayarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Black-ice said: o diil de şaka maka uo oynayacam galba ben. koca adam olduk lan. ne uosu. neyse oynim biraz. bayarım zaten. hoşuna gidicek ama koca oğlan sonra bırakamıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 peki neden aktivasyon mailı gelmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 nebula forumlarına üye olup Hesap Sorunları isimli başlığa acc adın,bir de sorununu yazarsan hemen ilgilenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hala gelmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sorun ya bende bi turlu basaramadim girmeyi su hatayi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 banada aktivasyon kodu gelmemis bu arada ulan bi heves daldim mevzuya yavas yavas hevesim kaciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 of sonunda girebildim ya OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi bana gelmedi bi tek ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi bana forumdan geldi oyundan gelmedi girdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi forumdan ne geldi yaw:D nası annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya 2 farkli uyelik aliyosun ya bi forum icin bi oyun icin forumdan geldi ama oyundan aktivasyon kodu gelmedi diyorum bu arada ayak ustu adamin tekinin cenazeden ice mage robe yuruttum sonra geri verdim ehueehe adrenalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cenaze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 evdeydim bu gece oynim diodum bende ya of forumdan bana da geldi de oyun accountu için hala bekliom öm attım moda uzun sürüo dio gelmesi of ne biçim iş ya hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oyuna kayıt olunca mail send error dedi. o mail hiç gelmeyecek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eet ama atlında da gelcek dedi türkçe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bence bunlar manuala bağladı bu aktivasyonu ondan öyle yazdı orda kafası karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya bu telefon numarası işini napıcaz? bi onay kodu falan mı geliyo benim tel numaram yurt dışı ama giremiom 00lı numara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar