pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Neyse bu konu çok iğrenç bir noktaya gidiyor, susayım artık. Sana, teyzenle mutlulular. :p
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Parası yok, sevişmek istemiyorsun, aşık da değilsin. Niye takıldın abi o zaman o teyzeye? Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş. Vay anasını Türkiye. Nasıl ya ? Atıyorum 30 yaşındaki birinin 26 yaşındaki bir hatuna asılmasında utanılacak ne var ki? Ha sen 20 sindir hatun 16 o zaman sulanma tabi utanılacak birşey olabilir bu. Bu arada yaş kaç ? İş evliliğe gelince genelde zaten bizim toplumda hatta dünya genelinde muhakkak 3-5 yaş fark olur erkek ile kadın arasında. Malumunuz kadınların dğurganlıklarını erkeğe göre çok daha önce yitirmelerinden kaynaklı olsa gerek bu hadise herhalde.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 stimpak said: farklı bi deneyim olur kafasına girdiğin anda gg zaten. 3-5 gün sonra midgettır tavuktur kovalamaya başlarsın. yapma. Haha. Forum camiası olarak yakında full deri aksesuar dolanmaya başlarız.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dostum, isiklari kapatinca tum bedenler aynidir.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Nasıl aynıdır abi ağırlığı hissedersin bazı bedenlerde canın yanar
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yada elin beldeki yağlanmadan dolayı oluşan 2 katın arasına kaçar anlarsın.
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yalniz adam israrla yasini soylemiyor :)
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vay anasını memleketi cougar basmış.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi ben tum bedenler aynidir derken git gomulmesi unutulmus bi kadinla yada pandayla sevis demiyorum ki. zaten o kadar mezarciysan git at kendini korfezin boklu sularina.
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://www.jaunted.com/files/admin/MILF.jpg durum böyleyse sorun yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 =) said: http://www.jaunted.com/files/admin/MILF.jpg durum böyleyse sorun yok evet katılıyorum bu arada kaç yaş fark var ki? sonuunda 40 ına gelmiş bir kadın evlenmeyi değil eğlenceyi düşünür kuvvetle ihtimal o da vuruş kaçış istiyordur.. yani 20 lerindeysen o kadın 20 lerinde kendisine göre "velet" birini ne yapsın..
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bokunu cıkarmamak gerekiyor bazı seylerin.
Öne çıkan mesajlar