pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Neyse bu konu çok iğrenç bir noktaya gidiyor, susayım artık. Sana, teyzenle mutlulular. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Parası yok, sevişmek istemiyorsun, aşık da değilsin. Niye takıldın abi o zaman o teyzeye? Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş. Vay anasını Türkiye. Nasıl ya ? Atıyorum 30 yaşındaki birinin 26 yaşındaki bir hatuna asılmasında utanılacak ne var ki? Ha sen 20 sindir hatun 16 o zaman sulanma tabi utanılacak birşey olabilir bu. Bu arada yaş kaç ? İş evliliğe gelince genelde zaten bizim toplumda hatta dünya genelinde muhakkak 3-5 yaş fark olur erkek ile kadın arasında. Malumunuz kadınların dğurganlıklarını erkeğe göre çok daha önce yitirmelerinden kaynaklı olsa gerek bu hadise herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 stimpak said: farklı bi deneyim olur kafasına girdiğin anda gg zaten. 3-5 gün sonra midgettır tavuktur kovalamaya başlarsın. yapma. Haha. Forum camiası olarak yakında full deri aksesuar dolanmaya başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pişman olacağın birşey yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dostum, isiklari kapatinca tum bedenler aynidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Nasıl aynıdır abi ağırlığı hissedersin bazı bedenlerde canın yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yada elin beldeki yağlanmadan dolayı oluşan 2 katın arasına kaçar anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yalniz adam israrla yasini soylemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vay anasını memleketi cougar basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi ben tum bedenler aynidir derken git gomulmesi unutulmus bi kadinla yada pandayla sevis demiyorum ki. zaten o kadar mezarciysan git at kendini korfezin boklu sularina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://www.jaunted.com/files/admin/MILF.jpg durum böyleyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Stiflers mom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 marissa's mum! O.C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 =) said: http://www.jaunted.com/files/admin/MILF.jpg durum böyleyse sorun yok evet katılıyorum bu arada kaç yaş fark var ki? sonuunda 40 ına gelmiş bir kadın evlenmeyi değil eğlenceyi düşünür kuvvetle ihtimal o da vuruş kaçış istiyordur.. yani 20 lerindeysen o kadın 20 lerinde kendisine göre "velet" birini ne yapsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bokunu cıkarmamak gerekiyor bazı seylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar