=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 değiller ama ne yapabilirim :D
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 vaniLLe said: bu arada arabanin markasi neydi ? 2008 mercedes c280
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 =) said: adamı salmışlar bugün kapıma gelmesini bekliyorum Bacağı kırık adamı 2-3 gün sonra salıyorlar, bugünde alçılı bacak kırık çene ile gelir kapına. Bacağını kırmamışsın demek ki bu sonuç çıktı ortaya.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ellerin dert görmesin hayatında ilk defa bir adamı öldüresiye dövdün ve geldin bunu ismi "paticik" olan bir yere yazdın. Bu konuda ne diyeceksin (aynısı ben dün gece seviştim diye konu açanlar için de geçerli)
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Dün gece bi fizik teorisi oluştursa çocuk böyle demezdin ama Ardeth.
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 o an belki çok iyi yapmışsın dediklerini duymak istedim insanların olamaz mı ? paylaşımda bu değil midir ? kötü hissettim kendimi ve kendimi böyle birşey yaptığım için suçlu hissettim bu duyguyu hafifletmek için paylaşma gereği duydum oldu mu ?başka bi sebebi yok zaten adamı dövdüğümde yok ortada bugünki gazetede polisin yakaladığı yazıyo ama yalan tabi :) adam göründüğünden yaşlıymış manisa ruh ve sinir hastalıklarında falan yatmış.neyse en azından polis bidaha çevremizde olmayacağına garanti verip bırakmış iyi de olmuş korkum azaldı :D
PATA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bazı çirkef arkdaşlar çekememiş cesaretini ondan laf atmışar.Takma sen.Onlar cinnet geçirince saldıran değil köşeye oturup ağlıyan tipler. Şimdi kavga hiç bişeyi çözmez diyebilirler bazı insanlar ama külliyen yalan.Onu diyen adam doğru dürüst dayak yememiştir.O amcam bidaha kolay kolay yaklaşmaz kapına rahat ol. Ayrıca sen dua et adam yol yordam bilmiyor.O senden şikayetçi olsa polisin huyuna gitse senin başın ondan çok ağrırdı emin ol. Ayrıca böyle topicler açmadan önce 2- 3 kanka bul patiden çünkü burda çıkar ilişkisi var.Bu gün o senin topiğine helal kankito yarın sen onun.
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 PATA said: Ayrıca böyle topicler açmadan önce 2- 3 kanka bul patiden çünkü burda çıkar ilişkisi var.Bu gün o senin topiğine helal kankito yarın sen onun. aynen böyle düşünüyorum
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İnsanlar duymak istediklerini duyunca ne kadar mutlu ve bira anda uyumlu oluyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 =) said: o an belki çok iyi yapmışsın dediklerini duymak istedim insanların olamaz mı ? paylaşımda bu değil midir ? kötü hissettim kendimi ve kendimi böyle birşey yaptığım için suçlu hissettim bu duyguyu hafifletmek için paylaşma gereği duydum oldu mu ?başka bi sebebi yok sitenin ismi paticik abi. öldüresiye adam dövmek ve paticik. dışardan biri yanlışlıkla açıp okusa baya güler. teletubbylerin adam dövmesi gibi bişey.
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 eline sağlık iyi yapmışsın cidden
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yakalanmıycağını biliosan taşşaklıysan öldürseydin helal tbr, 2 bacağını kır bidahakine gelemesin kapına
BAIIHAN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben olsam arabamı dağıtan camlarını indiren bu herifi dövmek yerine "hey dostum bence bu işi konuşarak halledebiliriz" derdim. çok havalı olurdu. burada atıp tutanlar gibi..
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Law said: Birde bacağı kırık bir adamı neden karakola götürürler ki ? Ben söylim götürülmez, bacak kırığından bahsediyoruz, o adama dokunsalar acıdan bağırır. Birde yplda durmuş polisler adama biber gazı sıkmış tekrar içeri koymuşlar diyorsun, bacağı kırık adam nasıl bir hap almışsa helal olsun, tamam diyelim acı hissetmiyor (morfin aldığını varsayalım ve şuuru açık diyelim) peki nasıl dengede durdu ? O bacak sallanır böyle kırık ise bakanın içi kalkar. Çenesi kırık ise nasıl oluyorda ana avrat sövüyor ? Herhalde sen bacağını ve çenesini kırdığını sandın. Hadi diyelim adamı öldüresiye dövdün, arabanın camını kırdı diye. Bunuda gelip burada anlatıyorsun, ya piskopatsın, ya seninde kafanda güzel veya yalan söylüyor yada abartıyorsun. Hadi diğer adam haplanmışda cam kırmış sen bir cam kırığına allahın denyosu bir hapçıyı öldürüyordun. Gelip anlatma bari ayıp. ahahah adam LAW
PATA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Şimdi kavga bittikten sonra olayın anlatımlarında 1- Ağzını burnunu kırdım 2- Bacaklarını kırdım 3- Gözlerini oyup bağırsaklarını deştim 4- Kafasını patlattım bunlar aslında gerçekten olan şeyler olmayabilir, lafın gelişi olabilir.Olayın heyecanıyla olmuş olduğu da düşünülebilir.Hakkaten bacağını kırmış yada sadece incitmişte olabilir. Olayda eksikler aramak adama saldırmak için fırsat kollamak niye onu anlamadım.
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 :( kendimi bir adamı öldüresiye dövmüş kadar kötü hissettim şimdi. Bir adamı öldüresiye dövdüm diyip, ardından bacağını kırdım çenesine vurdum ve kırdım, çenesinden çot diye bir ses geldi. Yerde ölcek diye bıraktım esnaf geldi sopayı elimden aldı. Diye olayı hikaye ettiğiniz vakit kusura bakma o bacağın ve çenenin kırıldığı sonucu çıkar. Nitekim diğer tüm üyelerde aynı sonuca varmış ki çenesini kırdığını nasıl anladın bacağını kırıdğını nasıl anladın diye soruyor. Çünkü adamın hakikatten birini öldüresiye dövüp bacağını çenesini kırıp akabinde bunu burda paylaşmasını bir türlü anlamayıp şüpheye düşüp sorgulamaya başlıyorlar. Ama işin aslı ortada ne kırık bacak ne de çene var. Olayın heyecanı ile biraz iddialı cümleler kurulmuş. Herhalde arkadaşa yüklenilmesinin nedeni de bu biraz. İki başlık yukardada zaten forum camiası aynı başlıkda bir topic açmış hafifden bu konu içeriği ile eğleniyorlar. Bir nevi mecazi olarak çene ve bacak kırıyorlar.
PATA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ya zaten tahmini hasar bunlarda demek istediğim topic amacından şaşmışta arkdaş olayın gerçekliğine ikna etmeye çalışır hale gelmiş
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Böyle durumlarda adamı dövüp dövüp çalıların arasında bırakcan. En temizi
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 adamla hastahaneye gitmedim...şöyle söyliyim ben vurduktan sonra ayağını sürüdü yerde bağırıken bülbül gibi lafları yuvarlamaya başladı ben buradan anladım doktor değilim ama.dahada gelmeyin abi yani laf atarak kendisini göstermeye çalışanlara bişey demiyorum dahada istediğinizi söyleyebilirsiniz keyfiniz bilir.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 boşver usta ya. insanların geneli "dövücektim valla kendimi zor tuttum" yalanına inanır ve karşısındakini inandırır. Sen dalmışın işte temiz temiz iyi etmişin ellerine sağlık
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 PATA said: Şimdi kavga bittikten sonra olayın anlatımlarında 1- Ağzını burnunu kırdım 2- Bacaklarını kırdım 3- Gözlerini oyup bağırsaklarını deştim 4- Kafasını patlattım bunlar aslında gerçekten olan şeyler olmayabilir, lafın gelişi olabilir.Olayın heyecanıyla olmuş olduğu da düşünülebilir.Hakkaten bacağını kırmış yada sadece incitmişte olabilir. Olayda eksikler aramak adama saldırmak için fırsat kollamak niye onu anlamadım. bunu yazacaktım ühü
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gecenlerde ejder kapanini seyrettim iste adam tecavuzculeri fln olduruyo, milletle roportaj yapiyolar ne dusunuyosunuz diye - herkesin aklindan gecen ama bir turlu yapamadigini yapiyo. helal olsun diye. bu durumda ona benzer, buraya yazip ta icini ferahlatma iside normal bi durum, sonucta insan bazen yaptigi seyin ne kadar dogru ve yanlis oldugunu tartmasi icin baskalari ilede konusmasi lazim. eh suda bi gerceki bak konuyu sole acicaktin : konu: arabamin camini kirdilar adam disarda napim? cevaplarin %90'i : abi cik kir azini yuzunu dagit adamin. ondan sonra son cevap olarak sunu yazicaktin; zaten adami 3 gun once gidip dovmustum, azini yuzunu kirmistim diye. o zaman troll lerin hepsini hamambocegini yakar gibi yakardin :)
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Dartanian said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1366706051705 WTF
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 demekki bu adam bana kafa atsa burnum ensemden çıkar
Öne çıkan mesajlar