=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gerçekten sorunlu insanlar var yada patiye çok yalan yazan var herkesde osuruktan nem kapıyor.beni kapının önünde bıraktılar adam ve babam karakola gidip ifade verdiler ben sonrasına dahil olmadım araçda m6 falan değil şimdi aracın modelini yazsam bay fisan yada başkaları aaa aracı göstermek için topic açmıssın yazabilir o yüzden hiç yazmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dostum ölümcül güç kullanımı ciddi bir konu. gerçekleri tüm detaylaryla bilmemiz lazım. markete gittim 1 kilo muz aldım der gibi anlatıyorsun olayı, gayet normal tepki bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gerçekler bunlar sor ne bilmek istiyorsan söyleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kendi foton lazım şu anda çekilmiş surattan anlarım ben bu akşam neler yaşadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Adamın çenesini kırarken çıkan ses nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 arabanın fotoları olsa olur mu fistan abi adamın çenesini kıraken sadece derin bir tok sesi geldi demirden sonra konuşmayı becerememesinden anladım ben kırıldığını sarhoşluğundanda olabilir ama en azından bağıramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 polis sana "asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler " demedi mi? yapmayın evladım böle şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bacak ? Bacaktanda mı ses çıkmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bir de bi takip edip de adam döven topigi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: adamın çenesini kıraken sadece derin bir tok sesi geldi demirden sonra konuşmayı becerememesinden anladım ben kırıldığını said: ..bide yolda adam polise ana bacı gidince polis durup bigüzel dövdü gözünede sprey sıktı geri koydu adamı içeri adamın çenesini kırdığında çene adama takılı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 iyi yapmışsın eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 polisinde dövüp sprey sıkmasına +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bence kanlı sopa resmini veya arabanın resmini koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 haNgi sepmt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 koyunca tüm bu trollediğini sananlarada elveda zaten koyucam o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 izmir üçyol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sonra israilde tartışıyorlar "bizim komandolar, babayiğit adamlar! nasıl olur da bi grup sıradan elemandan sopa yerler!" diye.. e adamlar hazırlıklı gelmiş, hepsi böle antrenmanlı sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dostum hadi kanlı resimlere bakıp yatıcam seni bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arabanın üstü var bitek sopanın resmi yok tabikide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hemen geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 camı kırık araba resmi mi arıyosun sgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi gün de sen sarhoş olup bağırır çağırırsın sokakta bende iner sana dalarım budaksız meşe odunuyla. keşke öldürseydin adamı sağmalcılar cezaevinde ziyaterine gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 drink responsibly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar