Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatımda ilk defa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçekten sorunlu insanlar var yada patiye çok yalan yazan var herkesde osuruktan nem kapıyor.beni kapının önünde bıraktılar adam ve babam karakola gidip ifade verdiler ben sonrasına dahil olmadım

araçda m6 falan değil şimdi aracın modelini yazsam bay fisan yada başkaları aaa aracı göstermek için topic açmıssın yazabilir o yüzden hiç yazmadım bile
Mesaj tarihi:
dostum ölümcül güç kullanımı ciddi bir konu. gerçekleri tüm detaylaryla bilmemiz lazım. markete gittim 1 kilo muz aldım der gibi anlatıyorsun olayı, gayet normal tepki bunlar.
Mesaj tarihi:
arabanın fotoları olsa olur mu fistan abi

adamın çenesini kıraken sadece derin bir tok sesi geldi demirden sonra konuşmayı becerememesinden anladım ben kırıldığını sarhoşluğundanda olabilir ama en azından bağıramadı
Mesaj tarihi:
said:
adamın çenesini kıraken sadece derin bir tok sesi geldi demirden sonra konuşmayı becerememesinden anladım ben kırıldığını

said:
..bide yolda adam polise ana bacı gidince polis durup bigüzel dövdü gözünede sprey sıktı geri koydu adamı içeri

adamın çenesini kırdığında çene adama takılı mıydı?
Mesaj tarihi:
sonra israilde tartışıyorlar "bizim komandolar, babayiğit adamlar! nasıl olur da bi grup sıradan elemandan sopa yerler!" diye..

e adamlar hazırlıklı gelmiş, hepsi böle antrenmanlı sonuçta..
Mesaj tarihi:
bi gün de sen sarhoş olup bağırır çağırırsın sokakta bende iner sana dalarım budaksız meşe odunuyla. keşke öldürseydin adamı sağmalcılar cezaevinde ziyaterine gelirdim.
  • Yeni Oluştur...