Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mafyadır inşallah hauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yok be abi mafya olsa diğer mafya tutuşurdu herhalde walla masum olduğunu bile bile adamı ip'e götürüomuşuz gibi hissediyorum ama başka türlü de bu günün bitceği yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy said: İlk gece sınırlı hakkımı kullanmak istemedim sınırlı derken, nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bu akşam dışarıda olacağım o yüzden 7 oy gelirse her hangi birine gece olmuş kabul edip görevlerinizle ilgili özel mesajları yollarsınız. telefondan girmeye çalışırım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy said: Mulgear'a verdiğin oyu çektin yalnız çok kalmadı o oy smiling smiley abi benim oyum mulgearda en baştan beri. hatta ilk ben vermişim. bu arada bence vagonculardan keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 cok cansiz bu oyun. aktiftablet en iyi secenek. adam inaktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 vagona binmeden ilerleyemeceğiz sanırım. ##Linç oyu geri çek : yunusemre ##Linç oyu : aktiftablet yunusemre egoyagmur lancelion bu üçlüye dikkat diyeyim yine de şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy'ye güveniyorum ben. noob'luğundan oldu böyle. ##Linç oyu : aktiftablet tren kalkıyor dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 haydi çufçuflayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ## Linç Oyu: Aktiftablet son vurusu ben yapiyorum sanirim.bu turda boyle bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Evet gece oldu sanırım, ucunbiri afk ben yazayım. Gece 2 Gece boyunca mesaj atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bir de tabi özel rolleri olanlar da ucunbirini mesaj yağmuruna tutsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 maymunlar ikinci gün de LeChuck'ın ekibine zarar veremeyip Guybrush'ın ekibinden Ignatius Cheese’yi linç ettiler, ahanda şöyle oldu; http://4.bp.blogspot.com/_eEYElJD-iNo/STYeELnfo2I/AAAAAAAACxQ/YJgLf51nWSg/s400/monkey_dead.jpg geriye kalanlar gecenin sessizliğinde kurban olmamak için birbirine sokuldu... GÜN 2: GECE gündüz olana kadar konuşmak yasak, özel mesajları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 özel mesajları gelmemiş olanlar var cevaplarınızı herkesin ki geldikten sonra yollayacağım, deadline gece 24, o vakta kadar özel mesajı gelmemiş olanı rolünü kullanmamış sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 deadline geçmedi mi, hala gece mi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 birazdan mesajları atıp gündüz yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Uyandığınız da büyük bir üzüntüyle şahit olduğunuz gibi LeChuck ve ekibi gu gece de rahat durmamış ve Fly'ı zehirli muz yedirerek öldürmüştü. Fly'ın cansız bedenine doğru ilk koşanlardan biri üzüntüyle dönerek onun aslında Elaine Marley yani tayfanızın doktoru olduğunu söyledi, efkardan muza verdiniz kendinizi sdf. http://i46.tinypic.com/wbz8nt.jpg GÜN 3: GÜNDÜZ Linç için gerekli oy sayısı: 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hayda doktor da gitmiş :( ee holy araştırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 e yuh! yunusemre cok yapmacik geliyorsun gozume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 holy sendende bir aciklama bekliyorum.sana guvendik bu tur artik mafya oldurelim yeter.gece kimi arastirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ne var ya gayet üzüldüm, yazıyla üzüntü nasıl belli edilir diye tutorial varsa okuyum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aha şu son mafya hareketiyle şimdi tam maymun olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 lan adam kalmadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 holy online olmasına rağmen hala konuya cvp atmamış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 öeh bu nasıl baldır. holy ? bulmuş ol lütfen birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar