Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bana inanırsanız bir şey kaybetmezsiniz zaten. Dedektif olduğum için mafya öldürecek, olmadı bir gün daha yaşarım en fazla. En azından gece Mulgear'ı araştırma imkanım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 eğer oyları sayarken her hangi bir hata yapmadıysam durum şöyle: Silphatos x1 : Bittus mulgear6 x1 : Krusty, Holy Holy x5 : mulgear6, Lancelion, yunusemre, tunca, Silphatos yunusemre x1 : Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy'yi bugün linç etmezsek sanırım pek bir kaybımız olmuyor, gerçekten dedektif değilse bile, o zamana 2. şüphelime geçiyorum ## Oy Geri Çekme: Holy ## Linç Oyu: Krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ## Oy Geri Çekme: mulgear6 ## Linç Oyu: Krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sadece 1 gün istiyorum herkesten, mafyanın kazanmaması için. Kaybedecek neyiniz var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi krusty den eminin diyorsun.bi bildigin mi var gece onu mu arastirdin? oyle diyorsan bende krustye vericem.cevabini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya Krusty'yi 2. sırada şüpheliye koymuşum ama sebebim şimdi mantıklı gelmedi ondan da çekiyorum oyumu, inaktif var mı onu mu yollasak ki bugün ##Oy Geri Çekme: Krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 İlk gece sınırlı hakkımı kullanmak istemedim ama noobluk yapıp şaşkın gibi savunmaya geçtiğim için kendimi, şimdi keşke kullansaydım diyorum. Dolayısıyla %100 emin olamam, benim fikrim sadece. Beni şimdi bu gün öldürmezseniz, ben gece araştırma yaparsam ve mafya beni öldürürse, araştırmanın sonuçlarını öğrenebiliyor mu townieler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 öğrenemiyorlar, normalde ölen adamın 1 mesaj ahkkı oluyor -oyunun akışını bozmayan- ama bana göre oyunun akışını bozmadığı sürece mesaj atmanızda sakınca yok. ama dediğim gibi araştırdığın gece elde ettiğin sonuçları öldüğün takdirde paylaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kendinle celisiyorsun holy.ilk gece inaktiflerden birini arastirdim demistin onceki postunda.simdide kimseyi arastirmadim diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kimi araştırdım demişim? nerde demişim? bir daha okuyup alıntı yapar mısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy said: Derdimi anlatacak bir durum yok ki, Krusty'nin mafya olduğundan emin oldum ben benimle birlikte hareket etmeye çalışması ve sonraki tavırlarından. Bu gün beni öldürün isterseniz, ama sonraki gün Krusty ölmezse bu oyunu kazanır. İlk günde ben inaktiflerden rastgele bir isim seçtim, başkası da başka bir isim seçseydi ona da oy verebilirdim. Benim mesajımdan sonra hemen cevap vermesi zaten şüphelendirdi. Sonrasında ben de gaz oldum hemen verdim tabi. Yanlış yaptım, doğrudur. Mulgear bir yandan daha ilk linç oyunda lancelion'a verdi. Tamamen sebepsiz, adam inaktif bile değildi. Daha sonra ben hiç ortada yokken benim adımı ortaya attı. Güzel de karıştırdı ortalığı sağolsun. Mafya değilse bile mafya'ya oyunu kazandıracak büyük ihtimalle bilmeden. İlk oyunum olduğu için acemiyim tabi biraz, vurdunuz yetime =( Ölürsem ben Krusty ve Mulgear6 mafyadır. Bunları yazın bir kenara. pardon oy verdim anlaminda demissin.arastirdin diye kalmis aklimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Holy said: Bana inanırsanız bir şey kaybetmezsiniz zaten. Dedektif olduğum için mafya öldürecek, olmadı bir gün daha yaşarım en fazla. En azından gece Mulgear'ı araştırma imkanım olur. ölürsen bize söyleyemezsin ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ha tamam sormuşsun zaten dediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 o zmn doktorumuzda holy'yi koruyuversin gece, koruyunca ölmüyor dimi saldırıya uğrasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ölmez, bodyguard korursa ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 O zaman doktorumuz varsa lütfen korusun beni bu gece için. Yalan söylüyorsam yarın zaten beni öldürürsünüz, hiç bir kayıp olmaz. Bu gece de araştırmayı yaparım, umarım mafyaya denk geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bu arada smoke, aktiftablet ve kerim bayadır konuşmuyorlar inaktiflerden birini mi yollasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 inaktif uçuralım bence de bugün yine, zaten oy birliği çıkmıyor ortaya inaktif vagonlamazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kerim yok oyunda rolü için geri dönmeyince audale ile replace edildi zaten forumdan uçurmuşlar, onun yerine audale geldi onu da gece indirdiler zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ## Oy Geri Çekme: Holy ## Linç Oyu: aktiftablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ## Oy Geri Çekme: Holy ## Linç Oyu: aktiftablet inaktif olacak adam katılmasın yea ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Peki madem. ## Oy Geri Çekme: Krusty ## Linç Oyu: aktiftablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ## Linç Oyu: Aktiftablet tren tren tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 3 Vagon mu kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar