Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Monkey Island - Monkey Juice!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana inanırsanız bir şey kaybetmezsiniz zaten. Dedektif olduğum için mafya öldürecek, olmadı bir gün daha yaşarım en fazla. En azından gece Mulgear'ı araştırma imkanım olur.
Mesaj tarihi:
eğer oyları sayarken her hangi bir hata yapmadıysam durum şöyle:

Silphatos x1 : Bittus
mulgear6 x1 : Krusty, Holy
Holy x5 : mulgear6, Lancelion, yunusemre, tunca, Silphatos
yunusemre x1 : Fly
Mesaj tarihi:
İlk gece sınırlı hakkımı kullanmak istemedim ama noobluk yapıp şaşkın gibi savunmaya geçtiğim için kendimi, şimdi keşke kullansaydım diyorum. Dolayısıyla %100 emin olamam, benim fikrim sadece. Beni şimdi bu gün öldürmezseniz, ben gece araştırma yaparsam ve mafya beni öldürürse, araştırmanın sonuçlarını öğrenebiliyor mu townieler?
Mesaj tarihi:
öğrenemiyorlar, normalde ölen adamın 1 mesaj ahkkı oluyor -oyunun akışını bozmayan- ama bana göre oyunun akışını bozmadığı sürece mesaj atmanızda sakınca yok.

ama dediğim gibi araştırdığın gece elde ettiğin sonuçları öldüğün takdirde paylaşamazsın.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Derdimi anlatacak bir durum yok ki, Krusty'nin mafya olduğundan emin oldum ben benimle birlikte hareket etmeye çalışması ve sonraki tavırlarından. Bu gün beni öldürün isterseniz, ama sonraki gün Krusty ölmezse bu oyunu kazanır.

İlk günde ben inaktiflerden rastgele bir isim seçtim, başkası da başka bir isim seçseydi ona da oy verebilirdim. Benim mesajımdan sonra hemen cevap vermesi zaten şüphelendirdi. Sonrasında ben de gaz oldum hemen verdim tabi. Yanlış yaptım, doğrudur.

Mulgear bir yandan daha ilk linç oyunda lancelion'a verdi. Tamamen sebepsiz, adam inaktif bile değildi. Daha sonra ben hiç ortada yokken benim adımı ortaya attı. Güzel de karıştırdı ortalığı sağolsun. Mafya değilse bile mafya'ya oyunu kazandıracak büyük ihtimalle bilmeden.

İlk oyunum olduğu için acemiyim tabi biraz, vurdunuz yetime =(
Ölürsem ben Krusty ve Mulgear6 mafyadır. Bunları yazın bir kenara.

pardon oy verdim anlaminda demissin.arastirdin diye kalmis aklimda
Mesaj tarihi:
Holy said:

Bana inanırsanız bir şey kaybetmezsiniz zaten. Dedektif olduğum için mafya öldürecek, olmadı bir gün daha yaşarım en fazla. En azından gece Mulgear'ı araştırma imkanım olur.

ölürsen bize söyleyemezsin ama ?
Mesaj tarihi:
O zaman doktorumuz varsa lütfen korusun beni bu gece için. Yalan söylüyorsam yarın zaten beni öldürürsünüz, hiç bir kayıp olmaz. Bu gece de araştırmayı yaparım, umarım mafyaya denk geliriz.
  • Yeni Oluştur...