egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 banada pek inandirici gelmedi.ama riske girmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hatırlatma: özel rollerinizle ilgili olarak attığınız mesajlara cevap vermemişsem bir sonuca ulaşmadığındandır arkadaşlar, gereksiz mesaj trafiği yaratmak istemedim, kafalarınız karışmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/aksiyonistiyorum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ilk oynadığım oyunda watcher'dım 3 tane linç oyu aldım yine ifşa etmedim kimliğimi. niye hemen böyle savunmaya geçiyorsunuz. daha pis şüphelendiriyor bu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Tamam da ben townieyim de, polisim de, mafyayım da diyebilirdim :) Her okuduğunuza inanarak mı yorum yapıyorsunuz? Neyse isteyen öldürebilir, savunma yapmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 holy dedektif misin şimdi sen? dedektifsen gece kimi araştırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hacı napıoz birine focuslanalım kimse de somut bişi yok random atıcaz yine. biri özet geçse ii olur. yine en inaktif kimse en mantıklı seçim o olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 holy dikkatleri daha da çektin üzerine şimdi. dedektif misin yoksa değil misin şimdi? tahminimce sadece 1 tane dedektif var oyunda. dedektif olup da holy'nin yalan söylediğini iddaa eden varsa hiç susmasın, çünkü eğer holy dedektif değilse büyük ihtimalle mafyadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ya iki dedektif varsa? ya da şizofren dedektifse adam. hele bi soluklanın yiğenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ##Linç geri çek : yunusemre ##Linç oyu : Holy oyun ilerlesin artık, ve de dedektifsem üzülürsün kartını çok erken oynaması sebebiyle dedektif olamayabilitesi sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 lechuck dışında bir ekip yok zannedersem iki dedektif de olsa bir şey farketmiyor, yine şüpheli. vingthorun laneti üstümüze çökmüş olabilir tabii ki, ama şüphemi gidermeye yetmiyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hele bi anlatsın derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bence de anlatsın derdini genco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Derdimi anlatacak bir durum yok ki, Krusty'nin mafya olduğundan emin oldum ben benimle birlikte hareket etmeye çalışması ve sonraki tavırlarından. Bu gün beni öldürün isterseniz, ama sonraki gün Krusty ölmezse bu oyunu kazanır. İlk günde ben inaktiflerden rastgele bir isim seçtim, başkası da başka bir isim seçseydi ona da oy verebilirdim. Benim mesajımdan sonra hemen cevap vermesi zaten şüphelendirdi. Sonrasında ben de gaz oldum hemen verdim tabi. Yanlış yaptım, doğrudur. Mulgear bir yandan daha ilk linç oyunda lancelion'a verdi. Tamamen sebepsiz, adam inaktif bile değildi. Daha sonra ben hiç ortada yokken benim adımı ortaya attı. Güzel de karıştırdı ortalığı sağolsun. Mafya değilse bile mafya'ya oyunu kazandıracak büyük ihtimalle bilmeden. İlk oyunum olduğu için acemiyim tabi biraz, vurdunuz yetime =( Ölürsem ben Krusty ve Mulgear6 mafyadır. Bunları yazın bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 açıklama yetmedi açıkcası bana benim için hala birinci şüpheli Holy, 2. Krusty ve 3.Mulgear. Bu 3'ünden 2 sinin mafya çıkacağını düşünüuorum oyum hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 oyun ilerlesin, mafya diilsen kusura bakma holy :/ linç oyu geri çekme: mulgear6 linç oyu: holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 holy zaten gece oldurulcek muhtemelen mafyalar tarafindan.bidahaki tura sag cikarsa kesin holy mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mafya niye holy'yi öldürsün ki bir dahaki tura kesin ölecekse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ölmeden önce bütün bildiklerimi söylüyorum işte :) mulgear ve krusty mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben de mulgear mı holy mi diye düşünüyordum oy vermek için holy oyları artmış baya o yüzden ##Linç Oyu: Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 egoyagmur said: holy zaten gece oldurulcek muhtemelen mafyalar tarafindan.bidahaki tura sag cikarsa kesin holy mafya. doktor falan varsa ? hani rastgele bir adamı koruyacağına şansını dener en korunabilir gözükene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 derken bir dakika, holy ya sahiden dedektif ve nubluğuna geldi, ya da mafya ve oylar artınca ben demiştim moduna girip son şanslarını deniyor. fakat doktor da olmasın, bu tur holy dışında biri öldü diyelim, gece mafya ertesi gün linç edilmeyi bekleyen birini mi öldürür yoksa random birini mi ? öldürme yeteneğini efektif kullanmak varken niye harcasınlar ? ##Linç oyu geri çekme : Holy tunca ve silphatos ikinci derecede şüpheliler, genelde vagon dolmaya başlayınca fırsat bu fırsat diyenlerden lakin yunusemre ve sen *epey* şüpheli gözüküyorsunuz. yunusemre kendini savunmadı bile, biraz da yunusemre kendini savunacak mı acaba diye bekliyordum ama yine oyunu verdi ve sıvıştı. ##Linç oyu : yunusemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yahu dedektifse söylesin dedektif olduğunu madem gidici adam ? kendide inanmadı muhtemelen yalanına. bu arada şunuda anlamadım; said: Derdimi anlatacak bir durum yok ki, Krusty'nin mafya olduğundan emin oldum ben benimle birlikte hareket etmeye çalışması ve sonraki tavırlarından. Bu gün beni öldürün isterseniz, ama sonraki gün Krusty ölmezse bu oyunu kazanır. ben niye seninle birlikte hareket edeyimki? ilk tur inaktif adam diye oy verdik. mulgear'a ise mafya olduğundan şüphelendiğimden verdim. seninle alakası yok. bide mulgearla ikimiz mafyaysak manyakmıyız bu kadar birbirimize oy verelim sdfds tovniysen bile düzgün ipucu bırak bari arkandan. insanları yanlış yönlendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 savuncak bişiyim yok benim noob'luğumdan başka, sürü pskolojimin sebebi o yani ilk oyunum ısınma turları bunlar. Önceden savunmama sebebimde dün mezuniyetim vardı haftasonu ve pazartesi inaktiftim, pek zaman ayıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Krusty said: bide mulgearla ikimiz mafyaysak manyakmıyız bu kadar birbirimize oy verelim sdfds tovniysen bile düzgün ipucu bırak bari arkandan. insanları yanlış yönlendirme.Mulgear'a verdiğin oyu çektin yalnız çok kalmadı o oy :) Dedektifim ayrıca ben, bu gün öldürmezseniz en azından gece birini araştırıp öyle ölürüm. Mafya zaten gece öldürecek, bari bir katkım olmuş olur. Yaptık bir noobluk, bari gider ayak katkım olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar