Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 le chuck'ın avladığı maymunlardanım abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben de smoke'dan kıllanmaya başladım her şeyi kötüye yoruyor adam yauw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 olm şüphelenecek hareket eden yok benim için şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 al sana pis mafya ## Linç Oyu: Bittus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gündüz olduğundan beri hala konuşmamış olan mulgear'a benim oyum linç oyu: mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 krusty, dedektifsen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Holy said: Chevalier benim dikkatimi çekti. Hiç mesajı yok, yeni üye falan. Sanırım ona oy vericem. 3dk sonra Krusty said: ##Linç Oyu: Chevalier bilmiyorum bence şüpheli holynin davranısları holy böyle gerçek hayatta hafif yavsak biri gibi, krusty eskiden oynadıgım her oyunda mafyaydı ve başarısızdı büyük ihtimalle bunlar mafya audale nin yorumları audale said: egoyagmur said: ozaman 1 oyda benden##Linç Oyu: Chevalier Silphatos said: #Linç Oyu: Chevalier yattara Lancelion said: ##Linç Oyu: Chevalier berk, allam ya. Holy said: ##Linç Oyu: Chevalier Krusty said: ##Linç Oyu: Chevalier bunlarin hepsini yazin bi kenara bunlarin arasinda min. 2 mafia vardir wagonculuk ftw bunun aynısını audale de demiş ve bugun gece öldürülmüş hmm ne kadar enteresan di mi? birinin bişeylerini dürtmüş olabilir bence ben hala holy den şüpheleniyorum o yüzden##Linç Oyu: Holy krusty biraz saldırgan gibi duruyo ama ne biliyim of o kadar da yeto degildir sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sahiden, bir anda saldırdı ben de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 araya post girdi, krustynin zbank diye oy verişine yazdım üsttekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 internet paketim bitmiş evde degildim bütün gün o yüzden bakamadım hiç bugun bu arada kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 berk, haklı olabilirsin k3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nameless egoyagmur silphatos lanc bittus mulgear holy linç oyu durumları bu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 linç oyu : holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 mulgear'ın yazdıkları holy'den biraz şüphelendirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 holy'nin kurban olarak seçildiğine inanıyorum ben, gerçi açıklamanın ardınan gelen linç oyu kıllandırmadı değil beni de ama neyse bilemedim ## Oy geri çekme: Lancelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Krusty said: al sana pis mafya ## Linç Oyu: Bittus bu ne şimdi? ne bir sebep var ne de birşey? yoo dostum yoo, bu kadar kolay değil mafyanın işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 said: holy böyle gerçek hayatta hafif yavsak biri gibi, krusty eskiden oynadıgım her oyunda mafyaydı ve başarısızdı dostum ben bi kere mafya oldum şimdiye kadar o da geçen sene flndı sanırım. senden şüphelenmedim değil listemdesin zaten. bittus'ada o listede olduğu için oy verdim. bana gayet mantıklı geldi ilk sunduğum neden bu yüzden oy veriyorum. siz neden veriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ayrıca vazgeçtim ##Oy geri çek: Bittus ##Linç: mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ortada hiç bir yanlış hareketim yokken, sadece doğru adamı bulmaya çabalıyorken durup dururken hedef gösterilmek saçma oldu. Üzgünüm Berk, kötü bir mafyasın. ##Linç Oyu : mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 acayip bir şekilde yine krusty'yle birlikte Holy aynı adamı linçe girişmiş, üzgünüm artık sanırım kararımı verdim .. ##Linç Oyu: Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oy yalan olacak geri çekeyim bari, holy veya mulgear gidici gibi bu gece ama.. ## Oy geri çekme: nameless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yunusemre said: acayip bir şekilde yine krusty'yle birlikte Holy aynı adamı linçe girişmiş, üzgünüm artık sanırım kararımı verdim .. ##Linç Oyu: Holy he şöyle yalniz mafya cikmazlarsa cok pis patliyicam o ayri ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ##Linç oyu geri çekme : egoyagmur ##Linç oyu : yunusemre quotela uğraşamıcam, vagonun olduğu sayfayla ilgili açıklamamda izah ettim, vagonun kendisine ve şimdiki oy verme tutumuna bakın. hep ortadan evet haklısınız abiler diye giren yegane maymun olduğu için şüpheleniyporum, kenarda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mulgear6 said: yunusemre said: acayip bir şekilde yine krusty'yle birlikte Holy aynı adamı linçe girişmiş, üzgünüm artık sanırım kararımı verdim .. ##Linç Oyu: Holy he şöyle yalniz mafya cikmazlarsa cok pis patliyicam o ayri ahhahEsas dedektif çıkarsam öyle güzel patlayacaksın ki, ertesi gece direk linçsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dedektifsem patlayacaksın derken ? ikinci gün iki oy ardından kimliğini ifşa etmek zorunda hisseden bir dedektif ? ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar