Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Benim senin adını söylememe niye tepki vermiyosun? Unutulsun mu yani benim mesajım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ne dememi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben vermedim de mafya diilim, ama sen bi liste çıkar bakalım xP kendi vermiş tabi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 işte o mafyalar; said: yunusemre Fly aktiftablet tunca nameless Bittus mulgear6 bunlardan aktif olmayan birinide kesebiliriz. gecenin uzun olması nedeni olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 recruit olayı yoksa pek bişey çıkaramadım ben, audale ın şu 5liye bakın dediği liste dışında bir şey yok. krusty guybrush tayfasından muhtemelen, genelde böyle oynayıp townie çıkışına dayanarak söylüyorum holy önceden vagonlasak mı demiş, krustynin ardından hemen oy vermiş, yakın zamanda oluyor bunlar bir müddet sonra : lancelion da oy vermiş ama yine random oy olayı gibime geldi sliphatos->egoyagmur->yunusemre zinciri biraz ilginç lakin. egoyagmur ve yunusemrenin oy verirkenki tavırları daha dikkat çekici özellikle, mafya olsam son veya ilk oylara değil ortalara oynardım. o yüzden smoke u da es geçtim, nitekim audale son oyu verip normal maymun çıktı. öte yandan hiç oy vermeyenler de var, ilk tur için en mantıklısı bunlar birbirini yesin stratejisi oılabilir tldr : ben bişey çıkaramadım pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 heheh krusty akıllıca bir hareket yapmış. o kadar ince düşünmüş ama ben mafyanın o kadar ince düşüneceğini zannetmiyorum. bence audale o liseteye dikkat çektiği için öldü. zaten vagon yapıldı adama. mafya da bundan yararlanmak ister tabii ki. audale haklı bence. o listede en az 1 mafya var. en az o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sLm =))) audale ölmeden evvel çok mesaj atmadığından yine pek birşey çıkmaz bu turn da, inaktif keselim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 listede mafyanın en kötü yarısı yok bence, ilk turdan verilen oy zaten random mafya da amanın ismim geçmiş diye muz sokmaz boğazına, liste pek anlam ifade etmiyor, en azından bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 mesela fly beni koruyan mesaj attıysa kesin mafyadır. tecrübelerime dayanarak söylüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 mafya olsam direk sana muz fırlatırım ki, aradan çık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nameless'dan korktum ben. aktiftablet'de de bir olay olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hatta ##Linç Oyu: nameless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aksiyon gelsin madem, ##Linç oyu : egoyagmur geçenki vagonda bulundukları peron itibariyle içgüdüsel olarak, başka sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ##Linç oyu : egoyagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben sphilatosdan şüpheleniyorum. hiç bi argüman üretme filan yok. gelene sallıyor sadece. Linç Oyu: Sphilatos bu da dursun burada fikrim değişmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yanlış yazmışım lol Linç Oyu: Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yanlis hedef beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 etki etmicek irenç mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bu gündüz hiç mesaj atmamış kim var şimdi ? inaktiflerden devam edelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 eee herkes birine atmış kimi assak ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Lancelion said: sLm =))) audale ölmeden evvel çok mesaj atmadığından yine pek birşey çıkmaz bu turn da, inaktif keselim ? çok yapmacık, olmamış bence hiç ## Linç Oyu: Lancelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben biraz fazla wow kasıyom ondan az mesaj atıyom geçende olduğu gibi. hazır yakalamışım ab call to arms asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bi de inaktif olmadıkça vagon yapmayın hemen. tüyü bitmemiş maymunu öldürmeyin :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Silphatos said: ben hala sliphatos'un bu mesajını manidar buluyorum... le chuck'ın maymunuyum diye bas bas bağırıyor adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 krusty den killaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar