ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 koyulabilir tabii, önerilere açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 e bişi dicem dedektif sadece bir kişiyi mi araştırabiliyor? Sen araştırmadın mı kimseyi holy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 benim çarşamba önemli bi bütüm var o yüzden çarşambaya kadar artık bakamayabilirim fakat beni mafya diye keserseniz üzülürsünüz. inaktif olarak kesin üzülmeyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yunusemre said: e bişi dicem dedektif sadece bir kişiyi mi araştırabiliyor? Sen araştırmadın mı kimseyi holy?abi dedektif olduğumu itiraf ettiğim için her gece roleblock yiyorum mafya tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vigilante olan oyunda dedektifin olmama olasılığı yok bence, e hala başka dedektif çıkmadığına göre holy sen gerçekten dedektifsin sanırım :) silphatos'dan acayip kıllanıyorum ama en azından aktif konuşuyor arada da oyun oynuyormuşuz gibi geliyor en azından, gece geçtiğinden beri konuşmayan mulgear'ı sallandırcam, kıllanıodum ondan da zaten Linç oyu çekme : Holy ## Linç oyu : Mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Oyun ilerlesin o zaman. ##Linç Oyu : Mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Öss'ye girdim insafsizlar hemen sacma sapan dayamisiniz linc oylarini. Silph blof yapiyo olavilir ama pek sanmiyorum acikcasi. Holynin bahanesi sacma geliyo ama gerceklik payi da olabilir gercekse feci patlamis dedektif. Linc oyu olarak da karar vermedim acikcasi biraz dusuniyim telefondan zor oluyo okumasi filan bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 KONUŞUN HULEYN ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 konuşuyoruz da sonuç yok ki... biz bize konuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1 sene sürcek galiba bu oyun haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 5 günddür mesajı yok Linç oyu çekme: mulgear6 ##Linç oyu: nameless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben sizi izliyorum kankuli. raad ol geniş takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ##Linç oyu: mulgear6 oyun ilerlesin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 beni lincleyin abi baydim oyundan.ne pasif adamlarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yada oyun ilerlesin ##Linç Oyu : Mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Linç oyu çekme : nameless ## Linç oyu : mulgear6 öss zedeye vuralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 son oy bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 linc oyu geri çekme: Silphatos linç oyu: Mulgear6 sırf gece olsun diye... eğer mafya çıkmazsa net mafya adayımsın yunusemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Smoke ellerine öne doğru uzatmış mulgear6'ya onlardan birisin diye bağırmaktaydı. yerden aldığı taşla beraber üzerine koşmaya başladı. mulgear6 başına gelecekleri anlayıp bağırdı: "yooooo..." http://artruch.files.wordpress.com/2008/10/black-spider-monkey.jpg KÜT! mulgear6 ölünce etkisi geçen iksir sayesinde kendisinin aslında Guybrush'ın tayfasından Fred(crew) olduğunu gördünüz. GÜN 4: GECE özel rollerini kullananlar ve kullanmayanlar bu yönde ulaştırsınlar özel mesajlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hayattakiler said: 1.yunusemre 2.egoyagmur 3.Silphatos 4.nameless 5.Holy 6.Bittus 7.Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ucunbiri said: rollerini kullanmak istemeyenler bu yönde mesaj atsın bu kısmı herkes anladı dimi, hatta rolünüzün olmadığını düşünüyorsanız bile mesaj atın ki yine 3 gün beklemeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Oyunu etkilemeyen mesaj hepiniz homoseksuelsiniz Oyunu yine cok etkilemeyen mesaj sucladigim maymunlara bakin bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi yine kim mesaj atmadı, walla kimse bu tüm insanların oynama iştahını kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 evet abi. kim atmıyosa atsın allah için be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beklemedeyiz, rın rın rın rın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar