ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sabah uyandığınızda bu sefer her zamankinden farklı bir manzarayla karşılaştınız, bir yerine 2 ölü maymuna bakıyorsunuz; Lancelion ve Tunca. çürüyen cesetleri biraz dürtünce iksirin etkisinden kurtulan bu ikiliden Lancelion'un aslında Guybrush'ın tayfasından Reginald Van Winslow(crew), Tunca'nın ise LeChuck'ın tayfasından Marquis de Singe(watcher) olduğunu gördünüz. geriye kalan oyuncular; 1.yunusemre 2.egoyagmur 3.Silphatos 4.nameless 5.Holy 6.Bittus 7.Smoke 8.mulgear6 Gün 4, gündüz. Linç için gerekli oy sayısı: 5 edit: oy sayısı uyarısı için Spyro'ya teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hele şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha 2 kisi olmus.2 mafya grubumu var? ozaman hic sansimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 neyse iyi olmuş sonunda bir mafya ölmüş. Bundan sonra trenlere, gazlara çabuk gelmeyelim malum 5 oy gerekli en az 2 tane mafya var ki herhangi bir trende sonumuz iyi olmayabilir. Şimdi pek zamanım yok yarın sabah detaylı olarak düşüncelerimi dökcem işallah :) Mert bu arada mesaj atmayanı replace ettin mi yada öldürdün mü? Tekrar gece olunca beklemeyelim 3 gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 neyse bi küçük yorum yazıyım öyle kaçıyım :) mulgear'dan artık pek şüphelenmiyorum mafya değilmiş gibi Silphatos tunca'nın trenine en erken bindiği için ve TOWNİE çıkarsa kendini öldüreceğini söylediği için sanırım Silphatos'a vericem bu sefer oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mesaj atmayanlarla ilgili henüz bir şey yapmadım, benim hatamdan kaynaklanıyor da olabilir çünkü rollerini kullanmak istemeyenler bu yönde mesaj atsın ibaresi biraz kafa karıştırdı sanırım. öte yandan gece turunda ölen 2 kişiyle benim bir alakam yok, yani inaktifler diye fazladan adam öldürmüş falan değilim kafa karışıklığı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ucunbiri said: mesaj atmayanlarla ilgili henüz bir şey yapmadım, benim hatamdan kaynaklanıyor da olabilir çünkü rollerini kullanmak istemeyenler bu yönde mesaj atsın ibaresi biraz kafa karıştırdı sanırım. öte yandan gece turunda ölen 2 kişiyle benim bir alakam yok, yani inaktifler diye fazladan adam öldürmüş falan değilim kafa karışıklığı olmasın. su mesajdan anladigim kadariyla oyunda bir de viliginate( dogru yazdigimdan emin degilim) var. 2 mafya grubu yok yani. su ana kadar gece tek kisinin olmesi bence viliginate'in rolunu kullanmak istememesi. mantikli olan da bu bence. sadece doktor ve dedektif ile townielerin kazanmasi imkansiz gibi. ha bir de tunca watchermis. Holy'nin dedigine gore de mafyalardan biri roleblocker.. ama bu teorim holy'nin tamamen masum ve dogruyu soylemis olmasi uzerine. holy'nin hayatta olmasi kafalari karistirmiyor degil. bu da baska bir teori tabi.. gerci tunca'nin watcher oldugunun anlasilmasindan sonra roleblocker iddaasinin dogru olma ihtimali artiyor. evet gordugunuz gibi hersey cok karisik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 holy'yi atlamışım bu arada, dedektif olduğunu iddia etti peki dedik roleblocker dedi ona da tamam dedik ama hala hayatta ve hala kimseyi araştırmadıysa artık Holy'ye güvenemiycem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tunca said: oyun ilerlesin, mafya diilsen kusura bakma holy :/ linç oyu geri çekme: mulgear6 linç oyu: holy Silphatos said: ben de mulgear mı holy mi diye düşünüyordum oy vermek için holy oyları artmış baya o yüzden ##Linç Oyu: Holy tunca said: açıklayana kadar linç oyu: krusty Silphatos said: ##Linç Oyu : Krusty tesadüf mü hepsi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu smoke hic konusmuyor ve inaktif. bisiler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 onların ikisi de vagondu zaten, burdakilerin yarısı aynı oyları verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 liste said: 1.yunusemre 2.egoyagmur 3.Silphatos 4.nameless 5.Holy 6.Bittus 7.Smoke 8.mulgear6 şimdi listeye bakalım bi. Holy'ye güveniyorum demiştim ama aramızda vigilante varsa karşı tarafın adamını nasıl buldu roleblocker olduğu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 inaktif değilim gayette her mesajı görüyorum. Sadece konuşacak bir şey yok. Ben ilk mesajım da Slip mafya dedim. Hala da aynı görüşteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 linc oyu: Silphatos Inancliyim mafia bu adam. Ayrica oyun da ilerlemeyecek baska turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yanlız hiç bir şey tartışmadan bu oyun ilerlesin diye oy verme mantığını anlamadım zorla mı oynatıyolar oyunu? yada oyun sonunda ödül fln var da oyunu bitirmeye mi uğraşıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_OY6tew_j1QQ/SqqivHJuBeI/AAAAAAAAAMQ/jkMP4o8enzo/S660/SexyPirate+legendpirate+by+cleanmix.jpg *curiOSity kill da moOnkey mon* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 en son mesaj atana yada hatta atmayana vercem liçn oyunu kimse konuşmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hatta 2 gündür mesaj atmadığı için ## Linç oyu: Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://mydisguises.com/images/yoda-pirate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 oynayın lan benide kestiniz zaten uyuzum hepinize :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 adsfdasf bak sen masum çıkarsan kendimi öldürecem demiştim al sıkıyorum kendime ## Linç oyu: Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 insanlar tatile fln mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dur yapma sliphatos, sokma o muzu kendine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben tatildeydim 5 gündür, sadece 1 sayfa dönmüş :) Tatildeyken 2 kere baktım topiğe, çok kayda değer mesaj göremeyince tatilin bitmesini bekledim. Tunca'nın mafya çıkması garip. Silphatos şüpheli gibi görünüyor. Ben hala roleblocker mafya olmasının çok imba olduğunu düşünüyorum. Setup sırasında nerf gelmesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 oyun ilerlemiyore. gün için de koysak sınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar