mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 linç oyları nameless krusty x3 tunca yunusemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 mulgear6 said: nameless ın mafya olduguna nerdeyse eminim keselim mafya çıkmazsa beni kesersiniz biter hadi nasi bukadar emin olabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben de mulgear'ın mafya olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 nameless said: krusty'de bir numara yok beyler. düz townie o adam. bana mafya demesini de geçen oyunki kadar çok aktif olmama bağlayarak yazdığını düşünüyorum. holy de aşırı saf davranıyor ondan dediği gibi dedektif krusty yi koruyo ki krusty en çok oy alan kişi bu gün mulgear6 said: ha bi dk aktiftablet mafya degilmiş egoyagmur ya noob ya mafya bence durun biraz daha okuyım bari tam çözemedim simdi nameless said: egoyagmur geçen oyun da çok karıştırdı ortalığı zaten ben birine azıcık suç attıktan hemen sonra o da atlamış vagonlanır belki diye bunlardan dolayı eminim namelessın mafya olduguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Krusty'e hazır 3 oy varken vagonlayalım gitisn bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 linç oyu : krusty bakmadım bile, oyun ilerlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hadi bakalım öyle olsun oy geri çekme: nameless linç oyu: krusty 5 oldu krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 linç oyu: krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Gece oldu yanlis saymadiysam 6 oy var krusty gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 mütemadiyen muz yemekten sıkılıp bu sefer de hiddetinizi Krusty'ye yönelttiniz ne var ki yine çuvalladınız çünkü kendisi aslında Guybrush Threepwood’un tayfasından Frank'ti. gece oldu, rollerinizle ilgili mesajları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ya hadi vurucam kafanıza muzla atın ömlerinizi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yakında yazıcam ya beyler şu adamın rolü şuydu hala öm atmadı diye açık hedef yapıcam hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hala msj atmayanı rencide edip bize hedef göstermeni istiyoruz mert :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 haha düşünmüyo değilim baranım. akşam 12 deadline diyorum. mesajı gelmeyen olursa da replace ederiz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bence de. halk kan istiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ee noldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben buyse bu arada. yedektim banlenmeden önce. varsa replace muzumu alıp gelirim. konuyu okumadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 itiraf ediorm o mesaji atmayan bendim! kesebiliosaniz kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Severler boyle isi oynamiyorum artik ben küstum bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 valla hangi adamsa atın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi cidden replace etmeye bu kadar üşenilir mi, adam oyunun içine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mert ver onu bize :X :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 replace ya da oyundan atılma olsun. soğuttu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 replace olsun ya. bu ne abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 banlist gibi bisy yaratmali artik ya "yorunge disina çikmadan oyun tamamlayamadigindan banlandi" yada klasik sekilde "çasitliktan banlandi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar