-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Necro ve Paladin Skillerini Acmak istiyorum fakat soyle bisey olabilirmi skill kısmında mageryinin arttigini nasil görüyosak necronunkinide nasil ekleyebiliriz oraya ve artmasini nasil saglayabiliriz.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 şöyle bir yöntem geliştirmiştim tabii farklı yolları da var ama : paladin'i düşünürsek önreğin: öncelikle bir paladin book ve sistemini yazarsın. bir skill seçersin hiçbir playerın kullanmadıgı mesela detecting hidden. ardından tables'den skilli kapatıp paladin sistemini detect skilline göre yazarsın yani büyü yaptıgında detect hidden skilli artar ve büyülerin fizzle olma oranı yada yapabilmek icin gereken skilli detect hiddena göre yazarsın.. ardından tanjiers.org'dan (adını tam hatırlamıyorum ama sanırım skill editor'du) skill editor programını çekip o programdan detecting hidden skillinin ismini Chivalary yada nasıl bi isim istersen o şekilde değiştirip serverının clientına koyarsın skills.mul (sanırım böyleydi) dosyasını. tabii skillin ismini chivalary olarak görmek icin skills.mul dosyasını uo dizininde eskisiyle değiştirmen gerekiyor. son olarakda clienti (yada sphere.exe'ydi sanırım) hex editörle açıp detecting hidden yazan bölümleri chivalary yaparsın, olur biter. ;) not: skills.mul'da hex editörle değiştiriliyordu sanırım ama ben nedense yapamamıştım. üzerinden bayağı geçti o anlık aptallıgıma gelmiş olabilir sen yinede bir dene eğer anlattıgımı gerçekleştireceksen.[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yeni skill ekleyebiliyor neden eskisini değiştirsin ki?[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 nasıl ekleniyor yeni skilller skill menuye robert bilgin varsa anlatabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 al benden de o kadar?[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 paladinizm süper skill ismi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Black1ce, 08 Ağustos 2004 20:47 tarihinde demiş ki: not: skills.mul'da hex editörle değiştiriliyordu sanırım ama ben nedense yapamamıştım. Mul dosyaları hex ile açılamıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 açılmaz evt :) ama skill.mul fln acılır [signature][hline]Kekliği Hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Ağustos 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sphere e eklemek istiyorsun sanırım? Runuoda default bu özellikler aos.cs den boolü true yaptığında bu özellikler açılır. Sphere için ise skilleditorü çek www.shardwire.org den ekle skilli checked yaparsan "action skill" olur yani hiding animal taming gibi skills menüsünden ekleyerek yaparsın. Script yazıp uyum sağlarsan sorun çıkacağını sanmam[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sphere eklemek istiyorum. Simdi siz hangisini önerirsiniz eklemeyimi değiştirmeyimi bide biraz daha aciklarmisiniz bu olayi.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 skill ekleyemezsin ancak anlattıgım yöntemle değiştirebilirsin.[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar