Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Arkadaslar bıldıgınız masaustu rpg oynayabılıcegım bı sıte warmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Site değil de bizde bir program vardı zamanında...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Hımmm... Bi ara bi program vardı ama hatırlayamadım şimd...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dandikdi ama o program..adı dilimin ucunda ama... böle minyatur şeklinde tipler falan vardı[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 neydı o oyunun ısmı neydııı hmm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 OPEN RPG!!! hah aha buldum buydu galiba ismi[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 python mu ne vardı....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar