Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati fifa 10 turnuvasi duzenlese ne guzel olur

cansn

Öne çıkan mesajlar

Talebe gore 3 gune veya 4 gune yayarak aksamlari,iş sonrasi karsilasmalarin bu guzel forumdaki acilan bir topicde yayinlanarak hangi saatte oynyicaklari kime karsi oyniycaklari bi ust turda kimle oyniycaklarini gosteren yazilarda takip edilse iyi olmazmi?dunya kupasida gelior farkli bi organizasyon yapilabilir sadece ulke takimlariyla olan kucuk bi turnuva mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya :((( tahmin edebiliorum zor oluodur gelmeyeni cikart baska online birini monte et fln.dur bakalm birazcik hastayim,bi kac gune iyilesip kollari sivayabilirim.

ah beee demekki genel yoneticiyi yenmek icin ekim ayinimi bekliycez:))yoksa bi sekil yapilabilirmi?? =)
Sosyal ağlarda paylaş

aslında böyle "casual" bi lig açabiliriz. paticik arası ranking sistemi gibi olur.
bi tane lig yapalım, hiç saat zaman bilmemne sınırı koymayalım. millet denk geldikçe oynasın. arada girer bakarız yorum yapar birbirimize sataşırız.

baktık çok tutuyor, millet sürekli oynuyor birbiriyle (ki sanmıyorum) o zaman belki bi playoff tadında bişey yaparız?
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

aslında böyle "casual" bi lig açabiliriz. paticik arası ranking sistemi gibi olur.
bi tane lig yapalım, hiç saat zaman bilmemne sınırı koymayalım. millet denk geldikçe oynasın. arada girer bakarız yorum yapar birbirimize sataşırız.

baktık çok tutuyor, millet sürekli oynuyor birbiriyle (ki sanmıyorum) o zaman belki bi playoff tadında bişey yaparız?

super fikir saat olayi olmaz denk geldikce oynar millet zaten oynadikca vakit olayida cozulur insanlar daha cok işden geldikten sonra fln oynamaya baslarlarsa sole 21:00 24:00 arasi tadindan yenmez:)
Sosyal ağlarda paylaş

davetiye yollamak için head to head'e giriyorsun. orda sola gittiğinde play with a friend gibi bi seçenek var. ona bastığında psn listen çıkıyor, ordan istediğin kişiyi seçiyosun davetiye yollanıyor.
davetiye yolladığın kişiye de eğer bi maçta veya arenada diilse altyazı çıkıyor catzee seni oyuna davet etti diye. ana menüden view game invite diyor (davetiye gelince çıkıyo bu seçenek direk ana menüde) ordan oyuna giriyor.
bunun dışında lobiler zartlar zurtlar da var da nerdeyse hiç kullanmıyorum onları.

casual lig muhabbetini de istatistik tutulmuş gibi olur diye dedim, arada girer bakarız falan. çok bişey çıkacağını sanmıyorum ama oynayan olursa arada tabloya bakılır (kendi adıma tabloya bakmaktan ayrı bi keyif alıyorum eueh). ortam olsa zaten casual lig yerine normal lig yapardık :/

turnuva lig yapılırdı da millet soğudu artık. bir de önceki turnuvalarda sanırım 1-2 kişi anlaşmazlık yaşadı. yine de hala öyle bi ortam olsa tekrar turnuva yapılırdı da artık paticik fifa camiası da canlılığını yitirdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet bide pek arkadasca bi ortam yok acikcasi hani paticikten insanlarla baska oyunlarda oynadim inanilmaz keyif aldim cok iyi arkadaslar kazandim ama fifada boyle bi anda sidik yarisinin icinde buldum kendimi.

pati fc de mesela ''EN COK BEN CALIM ATIYORUM EN COK BANA PAS ATACAKSINIZ EN COK BEN FRIKIKLERE EN COK BEN'' ortami oluyodu zaman zaman. boyle insan oynarken artik huzursuz oluyodu ulan simdi calim atmaya calissam atamassam dırdır bi ton laf edecekler bi yerden sonra oyun-keyiften cok ciddi bi ise donuyodu olay.

turnuvada desen gene EN COK BEN BILIYORUM modu artik bi kac arkadasa ana-baci gidecektim o hale geldik.

zaten banimda yeni acildi fifa topicinde bi arkadas calim atamiyor diye triplere girdi falan. zor yani paticikte bidaha turnuvaya falan girmem ben.

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız hakkaten he, geçen gün pro ranked oynadım da orda farkettim. eskiden takımın nerdeyse yarısı top kendisinde diilken x spamleyen, aldı mı da kafasına göre takılan adamlar olurdu. artık bildiğin max 1 tane oluyo bu adamlardan. nasıl oldu bilmiyorum ama 3-4 maç yaptım hepsinde de eskiden "of keşke aynı takımla devam edebilsek ne güzeldi lan" dediğim takımlar kuruldu iki tarafta da. redin dediği gibi karşı karşıya bile adamlar pas vericek yer arıyor, sürekli bi takım oyunu var. keyif aldım bildiğin.

YENİ PATİLİLER diye bi oluşuma gidip takım mı kursak ehueh ben red anelor 2 kişi daha çıkar gerisini de kadıköy reksin ordan toplarız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...