cansn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Talebe gore 3 gune veya 4 gune yayarak aksamlari,iş sonrasi karsilasmalarin bu guzel forumdaki acilan bir topicde yayinlanarak hangi saatte oynyicaklari kime karsi oyniycaklari bi ust turda kimle oyniycaklarini gosteren yazilarda takip edilse iyi olmazmi?dunya kupasida gelior farkli bi organizasyon yapilabilir sadece ulke takimlariyla olan kucuk bi turnuva mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yaptık daha once 3 yada 4 tane turnuva. surekli bi problemler çıktı. oynicam diyenler oynayamadı, bağlantı sorunları falan oldu. duzenlerim diyen olursa katılırım ama uğraşmaya değmez gibi gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 evet mokoko'nun dediklerinden oldu. ben zaten fifa'mı sattım mesela, fifa 11 turnuvasına katılırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hadi ya :((( tahmin edebiliorum zor oluodur gelmeyeni cikart baska online birini monte et fln.dur bakalm birazcik hastayim,bi kac gune iyilesip kollari sivayabilirim. ah beee demekki genel yoneticiyi yenmek icin ekim ayinimi bekliycez:))yoksa bi sekil yapilabilirmi?? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 paticikle oyun moyun oynanmaz :) oyun oynamayan adamlar olsa tamam ama hepsi bir şekilde vakit ayırmasına ragmen bitiremiyoruz turnuva falan geçen sene 4 kişi ile lig yapalım dedik onu bile bitiremedik düşün yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hepinizi tokatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aslında böyle "casual" bi lig açabiliriz. paticik arası ranking sistemi gibi olur. bi tane lig yapalım, hiç saat zaman bilmemne sınırı koymayalım. millet denk geldikçe oynasın. arada girer bakarız yorum yapar birbirimize sataşırız. baktık çok tutuyor, millet sürekli oynuyor birbiriyle (ki sanmıyorum) o zaman belki bi playoff tadında bişey yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben sana söyliyim herkes 5 lira atsın şampiyon toplam parayı alsın.bak nasıl oynanıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 h2h varken ne turnuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 shapshal said: aslında böyle "casual" bi lig açabiliriz. paticik arası ranking sistemi gibi olur. bi tane lig yapalım, hiç saat zaman bilmemne sınırı koymayalım. millet denk geldikçe oynasın. arada girer bakarız yorum yapar birbirimize sataşırız. baktık çok tutuyor, millet sürekli oynuyor birbiriyle (ki sanmıyorum) o zaman belki bi playoff tadında bişey yaparız? super fikir saat olayi olmaz denk geldikce oynar millet zaten oynadikca vakit olayida cozulur insanlar daha cok işden geldikten sonra fln oynamaya baslarlarsa sole 21:00 24:00 arasi tadindan yenmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi oyle casual bi lig yapacagimiza denk geldikce oynamak istersek oynuyoruz yani zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 suana kadar kac tane lig-turnuva yaptik olmuyor abi basaramiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya ben görüyorum bazen sizi fifa oynarken de nası yapıyoruz beraber maç nasıl teklif ediyorum hiç bi fikrim yok o yüzden devam ediyorum ne oynuosam ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 davetiye yollamak için head to head'e giriyorsun. orda sola gittiğinde play with a friend gibi bi seçenek var. ona bastığında psn listen çıkıyor, ordan istediğin kişiyi seçiyosun davetiye yollanıyor. davetiye yolladığın kişiye de eğer bi maçta veya arenada diilse altyazı çıkıyor catzee seni oyuna davet etti diye. ana menüden view game invite diyor (davetiye gelince çıkıyo bu seçenek direk ana menüde) ordan oyuna giriyor. bunun dışında lobiler zartlar zurtlar da var da nerdeyse hiç kullanmıyorum onları. casual lig muhabbetini de istatistik tutulmuş gibi olur diye dedim, arada girer bakarız falan. çok bişey çıkacağını sanmıyorum ama oynayan olursa arada tabloya bakılır (kendi adıma tabloya bakmaktan ayrı bi keyif alıyorum eueh). ortam olsa zaten casual lig yerine normal lig yapardık :/ turnuva lig yapılırdı da millet soğudu artık. bir de önceki turnuvalarda sanırım 1-2 kişi anlaşmazlık yaşadı. yine de hala öyle bi ortam olsa tekrar turnuva yapılırdı da artık paticik fifa camiası da canlılığını yitirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 evet bide pek arkadasca bi ortam yok acikcasi hani paticikten insanlarla baska oyunlarda oynadim inanilmaz keyif aldim cok iyi arkadaslar kazandim ama fifada boyle bi anda sidik yarisinin icinde buldum kendimi. pati fc de mesela ''EN COK BEN CALIM ATIYORUM EN COK BANA PAS ATACAKSINIZ EN COK BEN FRIKIKLERE EN COK BEN'' ortami oluyodu zaman zaman. boyle insan oynarken artik huzursuz oluyodu ulan simdi calim atmaya calissam atamassam dırdır bi ton laf edecekler bi yerden sonra oyun-keyiften cok ciddi bi ise donuyodu olay. turnuvada desen gene EN COK BEN BILIYORUM modu artik bi kac arkadasa ana-baci gidecektim o hale geldik. zaten banimda yeni acildi fifa topicinde bi arkadas calim atamiyor diye triplere girdi falan. zor yani paticikte bidaha turnuvaya falan girmem ben. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ozet: bidahada davosa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pati fc fenaydı ya.herkes ramboydu.pro ranked maçlarda bile adamlar pas falan atıyor kaleci ile karşı karşıya iken.pati fc orta sahada topu alan kaleye girmeye calısıyordu.anca böyle topu kaybetmek üzereyken falan pas atılıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yalnız hakkaten he, geçen gün pro ranked oynadım da orda farkettim. eskiden takımın nerdeyse yarısı top kendisinde diilken x spamleyen, aldı mı da kafasına göre takılan adamlar olurdu. artık bildiğin max 1 tane oluyo bu adamlardan. nasıl oldu bilmiyorum ama 3-4 maç yaptım hepsinde de eskiden "of keşke aynı takımla devam edebilsek ne güzeldi lan" dediğim takımlar kuruldu iki tarafta da. redin dediği gibi karşı karşıya bile adamlar pas vericek yer arıyor, sürekli bi takım oyunu var. keyif aldım bildiğin. YENİ PATİLİLER diye bi oluşuma gidip takım mı kursak ehueh ben red anelor 2 kişi daha çıkar gerisini de kadıköy reksin ordan toplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 1 ay sonra bende katılırım paslı oynarım takım oynunu severim şahsi oynamam saint benoitli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben cristiano ronaldo rpsi yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 lan gaza gelip 2 pro oynadim rezalet ne takim oyunu yea zaten pro da inanilmaz lag oluyor takim isi sirf ondan yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar