synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 domino taşı gibi iteklerim seni ardı ardına düşürürüm saklanacak yer bulamazsın ardıhana sürdürürüm armudun iyisini ayılar yerler arkadaşım eşek
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 miskin olacakmışın emoya kaymışın yanlış forumdasın, emoturkte olmalıymışın sen ki bir kendini bilmez gafilmişsin hayat sana ağır gelmiş kombo falan breykemezsin ispermeçetler bile senden daha delikanlı intaar eder nemfomanyak temizlikçiler tepene binsin
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 synthesizer sacma sapan siir yazdin yine bir sap olamadin niye boyle bos bos topikleri kovalarsin hakkin vermek lazim senin epey ugrasmissin belli siir isi kolay degildir ister sair olsun kevgir zira tavnoc mumtaz der ki epey misra yazdim ama rihanna dedi yeter sorma
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 mumtaz kalbimi kırdın uykusuz gecemde bir sen vardın maksat kaynaşmak cyberda oynaşmak hani verdigin o sozler agzımın icine bakan sevecen gozler mesafeler bizi yitirmesin bensiz sora neetceni bilemezsin elbet ki sen de beni seversin reply et de şu garip gönlüm şenlensin
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @synthesizer sorma ne haldeyim yansin paticik viraneyim nobrain dk daki dedeler gibi takatim yok bicareyim hassskerligi nerde yaptin derler essek sudan gelinceye kadar severler senkronize isler korosundan mithat izmirde gezer duser bitap zakkumun gunahi olmakmi perisan ermeni kilisesi ardi olmus ke$an roptesamburumu giyiyorum hazirlan.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 R tük yasaklamıs seni E min misin yasal olduğuna Y orma kendini yazarak O laylara karışma U zak dur benden katlanırsın sonucuna
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 M esaj yazarak hata ettin U kalalık ettin M erak ederim derdin ne senin C ahil misin oğlum sen H aklıysam ctrl+w yap sen A ldanma sakın bana M uz gibiyimdir kabız ederim ben B iraz daha devam edersem E rekte olursun sen R uhlar aleminde dolaş en iyisi sen
quuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 synthesizer said: mumtaz kalbimi kırdın uykusuz gecemde bir sen vardın maksat kaynaşmak cyberda oynaşmak hani verdigin o sozler agzımın icine bakan sevecen gozler mesafeler bizi yitirmesin bensiz sora neetceni bilemezsin elbet ki sen de beni seversin reply et de şu garip gönlüm şenlensin ohannes.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 q harfini yazarak u mduğunu buldun mu u tanma oku bunları oldu mu q uality vardır bende ugrasma abilerinle oldu mu
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cemss said: Cebren ve hile ilen geldin bastın forumu, Emsali görülmedi ama sevdim bu huyunu, Meşk-i ziyan olmadan gel içelim şarabı, Sevk-i diyar olmadan içelim bu meredi, Sulh-u cihan olmadan gel çizelim kaderi.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 R ahat takılıyorsun biliyorum A slında iyi birisin biliyorum S enki akrostiş kralı M edeni olurum sana karşı O kadarda değil tabiki sataşırım sanada N eden diye sorarsın arada sırada
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yok mu şu forumda nicki dağ, bağ falan olan insan bitirsin şu çileyi
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 P anik yapma kardeş O tur 2 dakika P aticik forumu bura E ğlen coş bizimle Y emekte ne var bilir misin E kler al tatlı için
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cemss said: Cinas yaparım naçizane densizlere, Efkar ederim içkiler benden sizlere, Meşru laf çıkmaz bu ağızdan kimsesizlere, Söyleyemez kötü söz kimse sizlere, Sıcak içerim şarabı, derdi kimlere?
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 R us salatası gibisin A klım karışır seni görünce S alıcak mısın beni M avi denizlere O kadar bile değerim yoksa gözünde N olur vur beni sözlerinle
-007- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 canım sıkılınca girdim garbage'a ekranda görüp geldim bu başlığa madalya değil derdim, çile bitirmek sadece bu topiğe son vermek seni bilmem ama, bence zor cevap vermek bu mesaja
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 -start 01100 11010 001 10010 010 7 yaşımdan beri binary yazıyorum ulan -end of transmission
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 D emin anladım ki arkadaşım A sla sana sataşmamalıyım S ev beni al kollarına A rkadaşım dedim o kadar A tma beni yaban ellere A nladım ki nickinde bir a daha var güncelledim direk
Nako Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cemss Canını mı sıktılar Ey kara gözlüm Maksadı mı aştılar olur olmaz Senin lafların ki bir ağzı doldurmaz Sor kendine bunu okur okumaz
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 N oldu kuzum saldırdın yine A ğlama ısırırım seni yine K uzu gibi meee lersin O tların arasında beni görünce
Nako Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cemss Celallenme hemen güzelim Ergen misin öğrenelim Maksat laf sokmaksa Sonuna kadar giderim Sonra da geri gelirim ...
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 N eden savunmaya geçtin gülüm A ldırma sen bana yaparım atar arada K onuşup anlaşabiliriz ama O lgun bir insanım aslında
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 cami kenarındaki kahvede eski bir palto unutulmuş mavi renkli. sessizce bekliyor sahibini.
Öne çıkan mesajlar