Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @reyou firisıtayl çalışmışsın oooo yeeaaa man
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dasaaa said: bağa? derdin tasan bitmiyor ama güneşli günler yakındadır sabahlara kadar çalışmanın amaca ulaştıracağı akıldadır ah güzel olurdu bir a eksik olsa ammavelakin tamamladım oldu işte zevkli bişiymiş bu ders çalışmamak için akrostiş bile yaptım.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Feth eder gönülleri sıcak postları ile Ey moderasyon göremez misin bunu Derim senin halin nice o zaman Eşkıya mıdır banlarsın bu zatı
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @reyou rakı içtim balıkla bu gece ekmeği bandım karides güvece yeşilliğe daldım salata diye oturdular sanki mideye uludag gazoz içtim geçsin diye
Bedevi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4917286
Bedevi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 synthesizer seni yerim yanağından öperim nick name ini seveyim tırnağını emeyim hold position diyeyim ellerinde öleyim sırtını çiğneyeyim ille olmaz diyorsan zorla gelip gideyim eden bulur misali reçineye sürüneyim fdg ulan sözlük almak lazım yani eline herif için aman neyse.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 R itm tuttur bu şiire E ellerini vur birbirine Y emin ederim disko kralısın O rtamın hasısın U uzun geceler seni bekler
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 M ucuk diye öperim seni A nlamassın nereden geldiğimi S us sadece oku bunları K urtuluşun yok senin U tanmam q yerine k harfini kondururum E etki tepki gösterme bana R isk alırsın sonra A klını aldım heralde D evamı ileride E vet sana selam ederim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 = ile başlarım yazmaya seni, ) ile bitiririm şiirimi. kodum.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 M uhattap olurum seninle R eddedemezsin senden iyi olduğumu H adi varsa diyeceğin A klımı al klavyenle N için susuyorsun D ediklerim mi ağır geldi?
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @cemss celle cunub olmussun esmer sekere doymussun mih gibi sandal gibi sallanan surahiyi bardakla dolduran sevk-i sefa olmussun.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 R ahat ol canım benim E lbet ereriz huzura Y ırtınma hiç bana laf atmak için O rtama akarım U zun zamanlar var önümüzde
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 canım sen kimle raksediyon ecel terleri mi döküyon? marizine kaydığım sevdim seni gerçi sallama önceki dediklerimi
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 S eni tanımam etmem Y aklaş yanıma N e olduğunu anlarız sonra T emiz bir iş olur H erkes ağzı açık bakar bize E limi tut benim S oracaksın beni herkeze İ lk değilsin merak etme Z aman en büyük ilacın E vine git ağla R estimi gör benim
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sanki birgün çıkıp gelecek misin yemeginin kalanını yiyecek misin nihat dogan vardı delikanlı adamdı tahtını bir sarı çıyana kaptrdı haydi bastır haydi bastır ebne fener olamazsın sampiyon sensiz ne haldeyim görecek misin ignenin deliginden geçecek misin zamanım olsa yapardım şapka ensenden assa atardım yufka real madrid
Nako Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @cemss C amiada yoktur eşin E linde para peşin M astır kartla yoktur işin S ende hayat sürekli ekşin S en ki bu dünyada tek haşin
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Noldu şimdi böyle boş atışlar Ansızın güpe gündüz satışlar Kodumu oturtur insana o zencisel takışlar Ormandan ağlatır yargılar fıkışlar
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 N oldu kocum atak yaptın A haliye mi atarın K ralı gelsin taştır sabrım O ralarda hava nasıl tatlım?
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 canikom seni dişlerim en özel yerlerine pislerim mamafi sana karşı boştur hislerim seni ukela diye fişlerim sebebimsin
cemss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 S eni anlamaya çalışırım Y emin ederim bu konuda N olur yardım et bana T ek başıma atma beni bu diyarlara H azırsan gel yanıma E vet bekliyorum seni buralarda S ar beni kollarına İ çten içe yazarım sana Z or durumda bırakma beni balta E klerim atarımı satır sonuna R eytingleri arttırma
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 caydıramazsın beni haklı kavgamdan elbet ki yerim senin dondurmalı helvandan meksika bakışlı sri lanka kurbağamdan sen hiç ölümcük bakışa maruz kaldın mı sçs kib
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 s alak mısın olm böle uzun nick mi alınır y ok artık böle uzun nick olmaz n ick dediğin kısa olur t ri,olur nick.. yuka gibi olur h allesburgerski diye olmaz nick e mbesillergillerden diye de nick olmaz s ynthesizer diye nick hiç olmaz i skandinavyalılaştırmadılarımız gibi nick de olmaz z ar olur ama nick olarak e rt de olur.. iyi bi nick bak r te en iyisi ama.. amin
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 daha dun annemizin kollarında yasarken arnavut kaldırımlı sokaklarda kosakren simdi forum groupie olduk a s d uclusunden nick kurduk ahmakmıyız hepimiz aşağılıksın dasaaa
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 s allarım kafana tokadı y ersin sümsüğü tepene n akavtın kralını görürsün de t ekmematik de boğulursun h avlu bile atılmadan önce e n derinde komaya girer s erum, ameliyat falan fayda etmeden i htiyarlayıncaya kadar kalırsın öle z ombie misalı yatarsın ama e lbet bir gün gelir r uhunu verirsin hakka..
Öne çıkan mesajlar