-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 DivX lee altyazı eklerken bsplayer kullanıyorum filmi yeniden izlerken altyazıyı bi daha yüklemek gerekiyo bunu kalıcı yapmanın bir yolu yokmu,ve kalıcı yapabilirsekde,diğer programlarla izlerkende düzgün çalışırmı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Divx'e kalıcı alt yazı demek avi dosyasına altyazı eklemek demek. Sanırım sen onu kastetmiosun. Şöyle bişi yapabilirsin. Bu BSplayer'da da olabilir bilmiorum. Şimdi bende divxg400 diye bir filtre var. Divx film izlerken devreye girio. Eğer kullandığım cd'de filmin avi dosyasını adı ile aynı isimde bir altyazı dosyası varsa zaten açıo otomatik olarak. Eğer deilse şöyle bir olayı var. Filtrenin ayarlarında dizin yada dizinler belirtebiliosun altyazı dosyasını araması için. Oraya harddisk'te bir dizin belirledim. Altyazı dosyası filmin avi dosyası ile aynı deilse o dizine atıp avi dosyasıyla aynı ismi veriorum. O filtreden o dizine baksın diye ayarlayınca tak diye otomatik açılıo altyazı. Tabi bunu sadece avi dosyası ile altyazı dosyasının isimleri aynı olmazsa yapıorum :D Bi program yapamadılar şöyle cdde ismi ne olursa olsun bi altyazı dosyası varmı diye bakan :D Olsa hiç bunlara gerek kalmıcak.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 Mayıs 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 divxtr de yazıyordu ayrıntılı fakat kapandı ora sonra başka isimle açılmışta bilmiyom ben. orayı bi bulmaya çalış. biraz uzun bir iş sanırım[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 anime'lere yapıştırıyorlar alt yazıları sonuçta. böle bişey var ama nası yapılıyo bilmiyorum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 up evet ayrı ayrı dosyaları bulup göstererek izlemek yerine ya da aynı dizinde olmalarını sağlayıp aynı isimde altyazı dosyasını programın otomatik açması yerine, direk avi dosyasına altyazıyı ekleyip kalıcı yapmak için hangi program? virtualdub ile uğraştım biraz ama bulamadım said: Catscratch, 04 Mayıs 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Divx'e kalıcı alt yazı demek avi dosyasına altyazı eklemek demek. Sanırım sen onu kastetmiosun..... ben bunu kastediyorum yani, bunun için basit bir program plskthx :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Temmuz 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hiç yapmadım ama aklıma gelen fikir şu; Catscratch'in dediği g400 filtresini çalışır şekilde ayarla (aviyle sub-title dosyasının ismi aynı oluyo sanırım) sonra aviyi virtual dub la açıp (tam bu sırada g400 ün çalışmaya başlaması lazım, taskbarda ikonu çıkıyor) başka bir codecle sıkıştırmaya ayarlayıp farklı bir isimle kaydet. tam emin değilim o yüzden önce küçük bir dosyayla dene :)[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 http://www.divxmovies.com/subtitles/ bu adresteki DirectVobSub programını indirirek windowsun media playerının gösterdiği bir videoya eş zamanlı altyazı görüntülemeyi başardım şimdilik bu benim ihtiyacımı gördü, her ne kadar film izlemek için en son düşüneceğim, tercih edeceğim şeyin media player olmasına rağmen ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dosya adlari aynıysa ve aynı klasorde ise otomatik acar bs player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 evet bu gereklilikler yukarıda yazdığım program için de geçerli bu arada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Altyazıyı filme gömmek istiosun dimi ? Becerebildinmi o dediğin program ile ? Şimdi ben divx'i VCD'ye çevirirken altyazı "gömmeyi" biliorum. TMPGenc programında var bu özellik. Altyazı filtresini (divxG400 yada FFSHO( sanırım)) kullanıyor. Evde SBC coding tutorial'im var orda yazıyor divxler için altyazıyı avi ile birleştirmek akşam yazarım eğer hala yapamadıysan.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bana lazım da, eğer üşenmeyip yazarsan sevinirim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yok ben gömemedim ama yukarıda yazdığım programla her bi programda altyazıyı görebiliyorum ben sadece media player sanıyodum, winamp ve diğer dvd, video oynatıcı programlar çalışırken de altyazı başarıyla gözleniyor ama yine de gömmeyi nasıl yapacağımızı da öğrensek iyi olurdu ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar