Buyse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya liseli ergen piçlerden biridir, ya da kermitin arkadaşlarından biridir EŞŞEK ŞAKASI YAPIOM OLM LOLOL falan diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 stimpak said: anonimlik yaramıyo bizim millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 salak mısınız ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kermit said: tamam geyik döner fotomun konmasına bişi demem şimdiye kadarda bişi demedim senelerce. ama oraya kalkıpta aptal laf yazan annesi akşehir kerhanesinden çıkma orospu çocuklarıda eğer birazcık götleri varsa ben yaptım desin. hayır kafamda 1 kaç kişi yok değil burda laf döndüren "kermit forumdan karı kaldırmış" diye sağa sola laf eden piç kuruları yok değil. yani anlık sinirimle kimin yaptığını siklemeyip o kafamdaki 1 2 kişinin suratında ömrünün sonuna kadar taşıyacağı bi iz bırakabilirim. yaptığınız ayıp. forumu zaten bırakmıştım sizin gibi karaktersiz, kanı bozuk piçler yüzünden ama herkes bi anda bu linki verince son yazımıda yazayım dedim. ha oraya yazılan yazılarda bundan sonra zerre sikimde değil. herkes istediğini düşünebilir benim ve sevgilim hakkında. takmam geçerim ama yani son bi kaç gündürde dönen laflardan sonra terbiyesizlikten başka bişi yapmadığınızı söyleyeyim. Helal Koçuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 @kermit tahminin kralını yapmış dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu konuda küfür serbest olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 her konuda serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aklımın iplerini saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bugün bikere daha anladım yalnız patialbüme foto moto konulmayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu kadar küfürü yiyip hala patide post kasanlar var şikayet butonuna da basmıştır bir de şu açıdan bakarsak abartılacak bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 buyuk ayıp olmus hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kermit said: tamam geyik döner fotomun konmasına bişi demem şimdiye kadarda bişi demedim senelerce. ama oraya kalkıpta aptal laf yazan annesi akşehir kerhanesinden çıkma orospu çocuklarıda eğer birazcık götleri varsa ben yaptım desin. hayır kafamda 1 kaç kişi yok değil burda laf döndüren "kermit forumdan karı kaldırmış" diye sağa sola laf eden piç kuruları yok değil. yani anlık sinirimle kimin yaptığını siklemeyip o kafamdaki 1 2 kişinin suratında ömrünün sonuna kadar taşıyacağı bi iz bırakabilirim. yaptığınız ayıp. forumu zaten bırakmıştım sizin gibi karaktersiz, kanı bozuk piçler yüzünden ama herkes bi anda bu linki verince son yazımıda yazayım dedim. ha oraya yazılan yazılarda bundan sonra zerre sikimde değil. herkes istediğini düşünebilir benim ve sevgilim hakkında. takmam geçerim ama yani son bi kaç gündürde dönen laflardan sonra terbiyesizlikten başka bişi yapmadığınızı söyleyeyim. anonluk (td) qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tek tek herkes ayıp yazana kadar kalacak mı bu konu burda, kapatın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yeni üye alımını hiç açmamalıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 jew tipi yok değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 olm manitasıyla alakalı şeyler cidden hoş olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 heryere resim koymamak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Lol ya kansızlığın dibi vurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 paticik said: yüzü olmayan insanların istediği hedefe serbest atış yaptığı bir hakaret yuvası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 BU NE TERBİYESİZLİK BU NE ŞEREFSİZLİKTİR YA Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? İnsanların namusuna, haysiyetine, kişiliğine laf edene kadar kendinize bakın. Am budalaları. Allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 simdi boku cıkmıs yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 siz burda küfür ettikçe heriflerin hoşlarına gidiyor yalnız nası kızdırdık zirarararar diye gülüyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sılsenıze su konuyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar