Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 alman yasalarına ben de kırgınım o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 forgiver said: sanki paticiğe utorrentimi siliyorum diye topic açınca sana acıyıp 100 euro ceza kescekler utorrentin yeni sürümünü indir kaldığın yerden devam et raad ol adin ustunde affet iste elemani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gecmis olsun.free download manager oneririm torrent icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 programla alakası yok torrent yapısı itibariyle kullananın her şekil bulunabileceği bi platform, en güzeli ftp olmadı rs/hf/mu falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi lutfen biri simdi kesin ve net bi cevap versin parali rapidshare kesin cozum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi böyle bişey oldugunu bilmiyodum ben, nohut gibi terliyorum şuan norvecte varmı böyle bi yasa? varsa yokederler beni gece gündüz utorrent açık :( türkiyede bişey olmaz dimi dl'den? pedere de ogrettim indirmeyi adamın başını yakmak istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi turkiyede zor gibi ya bilmem ama kısmet hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 işletim sistemim bile ilaçlı beyler. Basmasınlar bizim evi. Gerçi Türkiyede adamların tek derdi şirketleri fişlemek. Şu linux biraz daha gelişse. Wine biraz daha gelişse direk Linux takılıcam ama daha .net framework bile yüklerken milyon tane dertle karşılaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 özel hayata mudale cart curt a girmiyor mu bu hükümete bel altı vursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 en temizi korsan pc ye net bağlamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bize bir şey olmaz da avrupa birliği ve özellikle abd'deki arkadaşlara her an her şey olabilir, ben türkiye'de olmasam dl yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 @1 kız haklı beyler benim arkadaş uni-netzwerk içinde torrent kullandı diye internetini kesip 300 € ceza kestiler. internetini açmak için açıklama mektubu yazması gerektiğini söylediler :D ve benden muhteşem fikir geldi... çocuğun indirdiği film a beautiful mind'dı. dedim yaz bi mektup. de ki (film ekonomi teorileriyle alakalı ya) filmi bir projede kullanmam gerekiyor çünkü ekonomi bilimleri okuyorum cezası 120€ya indirildi interneti de açıldı :D bu arada nil git benim gibi bi rapid acc al rapid en kralı. aradığın her şeyi doğru sitelerde bulabilirsin. ben sana öğretirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 reyou said: abi lutfen biri simdi kesin ve net bi cevap versin parali rapidshare kesin cozum mu? LAYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 rapid yerine hotfile veya netload alın bence. rapidin günlük 5gb kotası hemen bitiyor, diğerlerinde kota yok sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 cp bulabiliyorlarmı? acil cevaplarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 dasaaa said: hurt locker filminin yapımcıları da torrent listelerini izleyip 5500kişiyi mi ne dava ediyorlardı geçen hafta.. "lan izlemiyorum filminizi!" dedim hurt locker benim için bitmiştir! bi daha bedavaya versen izlemem.. kadının yaptığı hiç bi filmi de izlemem bundan sonra.. hurt locker iğrenç amerikan şişirmesi bir film, o kadar oscarı götürmesi de sadece politik sebeplerden... izlemeyin zaman kaybından başka birşey değil. geçmiş olsun nil, umarım bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben almanya'da yukarıdaki olayı arkadaş yaşadığından beri rs accm var onla yaşıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hurt locker daha da dava ediyor.. http://gizmodo.com/5553753/the-hurt-locker-lawyers-14000-lawsuit-crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar