Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

utorrenti siliyorum simdi =/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

sanki paticiğe utorrentimi siliyorum diye topic açınca sana acıyıp 100 euro ceza kescekler
utorrentin yeni sürümünü indir kaldığın yerden devam et
raad ol

adin ustunde affet iste elemani :D
Mesaj tarihi:
abi böyle bişey oldugunu bilmiyodum ben, nohut gibi terliyorum şuan

norvecte varmı böyle bi yasa? varsa yokederler beni gece gündüz utorrent açık :(

türkiyede bişey olmaz dimi dl'den? pedere de ogrettim indirmeyi adamın başını yakmak istemem
Mesaj tarihi:
işletim sistemim bile ilaçlı beyler. Basmasınlar bizim evi. Gerçi Türkiyede adamların tek derdi şirketleri fişlemek. Şu linux biraz daha gelişse. Wine biraz daha gelişse direk Linux takılıcam ama daha .net framework bile yüklerken milyon tane dertle karşılaşıyoruz
Mesaj tarihi:
@1 kız haklı beyler
benim arkadaş uni-netzwerk içinde torrent kullandı diye internetini kesip 300 € ceza kestiler. internetini açmak için açıklama mektubu yazması gerektiğini söylediler :D

ve benden muhteşem fikir geldi... çocuğun indirdiği film a beautiful mind'dı. dedim yaz bi mektup. de ki (film ekonomi teorileriyle alakalı ya) filmi bir projede kullanmam gerekiyor çünkü ekonomi bilimleri okuyorum
cezası 120€ya indirildi interneti de açıldı :D

bu arada nil git benim gibi bi rapid acc al rapid en kralı. aradığın her şeyi doğru sitelerde bulabilirsin. ben sana öğretirim :D
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

hurt locker filminin yapımcıları da torrent listelerini izleyip 5500kişiyi mi ne dava ediyorlardı geçen hafta..

"lan izlemiyorum filminizi!" dedim hurt locker benim için bitmiştir! bi daha bedavaya versen izlemem.. kadının yaptığı hiç bi filmi de izlemem bundan sonra..

hurt locker iğrenç amerikan şişirmesi bir film, o kadar oscarı götürmesi de sadece politik sebeplerden... izlemeyin zaman kaybından başka birşey değil.

geçmiş olsun nil, umarım bir sorun olmaz.
  • Yeni Oluştur...