BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gaza geldim yükledim de ben cp tanıştıramadım bir türlü http://www.earthcomputer.sg/catalog/images/logitech_rumblepad_2.jpg bundan var bende.. nasıl hallederim bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 faking kids.. iyi klavyeyle oynarım artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kapadac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 olay ne ki annamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sands of time oyununda pad kullanamıyorum.. hani görmüyor oyun ama bilgisayar görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gamepad e kalvye tuşlarını atan bir yazılım vardı onla hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben bir şekilde becermiştim ama menü tuşları çalışmıyordu. En kötüsü de ölünce dirilmek için basman gereken tuş çalışmıyordu. Klavyeden basmam gerekiyordu. Koltuğa gömülüp oynama keyfi de böylece yalan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar