Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yav said: abi hakkaten kargocu dediğin paketi uzatıp ardından imza atılcak kağıdı tutuşturuveriyor eline ben hiç bi sn kontrol edeyim diyemedim açıkçası This... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bizim eve gelen kargocu bi eliyle asansörü tutarken diğeriyle imza istiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 "Ben incelemeden imza atmiyorum" diyorum bekledigim sey kirilabilir bir zimbirtiysa, essek gibi bekliyor. Hatta Mng ve aras dagitmamaya baslamisti paketlerimi, kapida odemeli siparisler vermeye basladim simdi hep geliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 imzalama kagıdı uzattıgında ben hayırdır ne iş dur bi bakalım manasında bakıyorum bekle bıçak getireyim açayım diyorum tavır yaparsa bi daha bakıyorum bekle ulan dallama şeklinde açıyorum inceliyorum falan umrumda değil gerginmii acelesi varmış vururum ağzına ters bişey yaparsa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kargocuya zabıt tutturmamak en rahat kullandıkları yasal bahane, iyi ediyorsunuz o yüzden. Esas problem kurulum gerektiren elektronik cihazlarda oluyor. Montajı 1 saat süren 27 kg. kolide elektronik davul aldım geçen gün, kargo ettirecektim mecbur gittim fiziksel aldım o bahaneye sığınmasınlar diye. "Gel içeride iki çay iç ben bir saat kurayım 5 dk. çalayım sorun yoksa gidersin" mi diyeceksin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar