yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 adamların ne kadar aştığını gösterir bu haber olmuş bitmiş bişeyin teferruatıyla niye uğraşsınlar şimdi burda kim ayda kaç litre su tükettiğini söyleyebilir? su kıtlığında olsak söylerdik mesela =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi benim de ülkemde internet hız konusunda sorun yaşamasaydım veya şikayet etmeseydim ben de hızla ilgilenemzdim yani. adamlar haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sanki herkes evinde torrentlere abanmis film cekiyor yahu, ne var yani adamlarin hepsinde dijital tv var zaten, veriyolar aylik 30-40 dolar fazladan butun dvd si cikmis filmderi hd tvden izliyolar, internete ye anca banka islemleri icin fln girerler, sen gider sorarsan rahmi koca arabaniz 100 km de kac litre yakiyo diye, adam ne biliyim ben der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar