photographer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Şimdi şöylek; Bi arkadaşımla bi serverda karakterlerimiz var. Arkadaşın karakterinde 17k var, benimkinde de bi 6k falan... Ben karakteri başka bir servera migrate edeceğim ardından da race change yapacağım. O serverda da ikimizin karakterleri var. Sora bu transfer ettiğim karakterdeki parayı arkadaşın o serverdaki karakterine vereceğim. Blizz bunu bir hack olayı zannedip benim account'u banlayabilir mi? Yoksa "aaa aynı gold aynı hesaptaki başka bi karaktere taşınmış sorun yok" deyip es mi geçer? Yada blizz artık hiç bakmıyomu bile böle şeylere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Aynı accounttaki diger chara para vermekte sorun yok. Ama başka accountta ise yuklu miktar trade dikkat çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eet aynı accounttaki diğer char a gidicek ama benim account üzerinden geçicek bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben 25k trade ettim. Aynı bnet üzerinde farklı accountlar prb çıkmadı. Farklı bnet olması da prb olacağını sanmıyorum. Şikeyet gelmediği sürece. Fakat devamlı yüklü miktarda olursa prd çıkacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Sorun yok tradele istedigin akdr gold verebilirsin.Guild oalrak migrate tigimizden suan akdr oyle bir sorun yasamadık.gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 80k gold sattım şahsen,gayet kendi karakterimden 4 kere farklı farklı insanlara 20k gold trade ettim gelip "naayaksın" diyen olmadı henüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Zaten bir kere neayaksın diyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 15k gold transferinden ban yemişti benim bi hesabım =D adamlara zor anlattım 2 hesabım olduğunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Absolut said: Zaten bir kere neayaksın diyorlar :P haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar