Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Off-Season 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

mokoko said:

http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_nba_experts__57/ept_sports_nba_experts-681065615-1278535089.jpg?ymxmnaDDLHd7dEbD

şu resim nedir ya ahah

türk abi bu adam sdf
Mesaj tarihi:
abi olmamalı ya. neden bole bişi oldu ki şimdi. bug falan gibi bişi oldu miami. ayrıca kimi alcaklar bakalım geri kalan yerlere. gerçi okadar onemli değil ama... neyse artık seneye lakers miamiyi eler şampiyon olurda kobe'ye laf edenler iyice bi susar.

"wade, lebron and bosh all of them, they gonna be kobe's bitches"
Mesaj tarihi:
Simdi merak ettigim miami'nin salary'de ne kaldigi. Lebron sampiyon olmak icin gitti oraya ama 2 kisiyle olcak is degil bu. Heralde miami bundan sonra strateji olarak boston gibi sampiyonluk gormek isteyen emektar yildizlar ucuza kadrosuna katicaktir
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Simdi merak ettigim miami'nin salary'de ne kaldigi. Lebron sampiyon olmak icin gitti oraya ama 2 kisiyle olcak is degil bu. Heralde miami bundan sonra strateji olarak boston gibi sampiyonluk gormek isteyen emektar yildizlar ucuza kadrosuna katicaktir

iki derken bosh wade lebron bence 3 den fazla ediyor ama genede üç diyelim

bu arada güzel eklemeler yaaparlarsa ne kadar salary capları kaldı bilmiyorum ama bu üçlüden biri bile sakatlansa sampiyon olabilirler
Mesaj tarihi:
Zarif said:

ömer aşık'ı alsınlar kaan kural'ın dediği gibi.

abi ne yaptın smac dısında hucumu yok nba ne zmn nerede smac vuracak serbest atısları ben wallace gibi savuması iyi hosda alan savumasına alıskın adam. Adam adama da yirler onu
gerci salary cap den önce adalet dersen bu adamlara ömer asık cok bile
Mesaj tarihi:
Şimdiden açıklıyorum 25 Aralık 22.30 Lakers-Heat maçı var.
about 6 hours ago via Power Twitter

ahaha çok eğlenceli olacak.
kobe'ye wade ve lebronlu takıma karşı oynamak ister miydin dediklerinde yüzü burusup bırakın da kupayı kutlayalım demişti. şimdi bosh da eklendi oraya lololo.

miami blokçu bir uzun da buldu mu tamamdır.
  • Yeni Oluştur...