Pakize Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 merhaba arkadaşalr ejderha mızrağı serisinin YAZ ALEVİ EJDERHALARI kısımna kadar tüm serileri okudum fakat internetete yaz alevi ejderhalarının ebook'u yarım :/ elinde tam olan varsa paylaşabilir mi birde elinde Ruhlar savaşı ve ruh döveni serisi olan varsa onuda paylaşabilirse çok makbule geçer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ejderha Mizragi'nin yasla ilgisi olmaz bi kere! Ama gidip kitabin orjinalini, en azindan ikinci elini almanda fayda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 xunn ejderha sensin, mızrağı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 myfirstfantasynovel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Oha 8 senelik üyeymiş. Respect :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Phae said: Yaş? yaş 1 senin ? bu arada evet 2. el veya orjinal alma konusunda haklsınız fakat bu söylediğim serilerin 2. elini bulamadım gittigidiyor'a baktım yok ve ankardaki çevre kitapçılarda göremedim.eğer bildiğiniz bir yer warsa gerçekten var olan söylerseniz bakabilirim 5-10 tl vermek çokta zoruma gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kızların yaşı sorulmaz Pakize, Xunn ayıp etti sen de etmeseydin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 türkçe aramıyosan kolay bulunur, amazon filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yaz alevi, ikinci nesil, ruhlar savaşı serisinin 1 ve 3 ü mevcut, ankaradaysan verebilirim ama ödünç, okuyup getir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: yaz alevi, ikinci nesil, ruhlar savaşı serisinin 1 ve 3 ü mevcut, ankaradaysan verebilirim ama ödünç, okuyup getir :) teşşekür ederim.. ikinci nesil okudum. yaz alevi ve ruhlar savaşını ödünç olarak alabilirim , bunun için kapora falan istersen pm'den görüşebiliriz. evet ankaradayım.. kısa sürede okuyupta teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ideefixe fiyatlari gayet uygun aslinda. 20-22 lira degil en azindan. bakmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İkinci el kitap için gittigidiyor'a bakılmaz ama. Buradan alalım: http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=YAZ+ALEV%DD+EJDERHALARI&anasayfaara=ARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 THUNDERBOLT. THUNDERBOLT. AST TSARAK SINURALAN KRYNAWI. Öff, uyku büyüsü sözlerini hatırlıyorum, nasıl bir lise hayatım varmış anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gg olmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar