SC2TR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 adamlar 20 masum insani oldurecek 50 masum insani yaralayacak üstüne 360 masum insanı tutuklayacak bizde kufurleri yumusaticaz ? saygideger cok buyuk insan moderator yetkili yonetici edit ve delete butonların sahip insan. Böyle durumlarda başlığı direk sileceksin! yumuşat mumuşat deyip artistlik yapmayacaksın.. Yamassan yumuşak yumuşak hareket edersen aha böyle girer laflar ok ?
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Etrafta daha pek çok StarCraft forum-blog'u varken burada bulunmamın tek sebebi yönetimin (huun) aklıbaşında tutum ve davranışlarıdır. Geçenlerde bizim forumdaki bir linkten StarCraft'a özel ve eski-köklü olduğu belli olan bir foruma gitmiştim, ilgilendiğim konuyla alakalı bölümü okuduktan sonra foruma şöyle bir baktığımda "Biz buradayken niye herkes pati'de SC yazıyo yaaaw" konulu başlıklar gördüm. Başlığın altında bazı üyeler "orada kızlar varrrr" mealinde mesajlar göndermişse de ilerleyen mesajlarda bazı kullanıcılar "böyle yönetime böyle forum" diye açıkca yazmışlardı. Yani demek istediğim kişisel hırs ve çekişmeleri bu forumda da görmüş olsam bir dakika durmaz, giderdim. Üstteki mesaj vesileyle huun'a düzgün-kişisel hırslarını yansıtmadan forum yönettiği için teşekkür ediyorum. (Kendisini şahsen tanımadığımı da belirteyim). Ayrıca yine üstteki mesaj vesilesiyle donanimhaber.com'dan fırlayan gelen (ve o mantalitedeki) arkadaşlara sakin olmalarını tavsiye ediyorum. Forumda çok değerli arkadaşlar var ve çok güzel paylaşımlar yapılmakta, efendice hareket eden herkesin olaylara dahil edileceği, dışlanmayacağı bir ortam bulmuşken tadını çıkartın. Not: İsrail'e k.fam girsin.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de bir şey soylemek istiyorum arkadaşlar. kafa ayıp değil. sansurlemek zorunda hissetmeyin kendinizi. saygılar
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 düzeltip koymak ister dedim ondan açık bıraktım. anlaşıldı.
Öne çıkan mesajlar