b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 alla alla scplerle oynadın mı[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Bendede Reborn de oynarken böle bi sorun vardı Auto Patch i sonuna kadar yaptım sorun ortadan kalkmıştı.Bence yükledim diyorsun ama yüklenseydi böle bir sorun olmazdı bence oyunu sil AOS u tekrar yükle ve Patchide tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tamam saolun peki bu 3d uo yu run uoda calıstıra bilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 e yani...[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Adsl modem kullanıyorum ve ağ kartına takılı internet üzerinden , kurduğum RUNUO server a nasıl bağlanılır ip adresim bilgisayarın ip adreslerini gösteriyor 192.168.0.1 gibi modemin ip adreside farklı 81.215.123.2 gibi Biraz sorunumu anlatmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 xp için ip öörenme start/run buraya cmd yaz sonra ipconfig yaz bu kdr[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Bivrip, 05 February 2004 15:45 tarihinde demiş ki: xp için ip öörenme start/run buraya cmd yaz sonra ipconfig yaz bu kdr ip numaralarımı biliyorum sorun internet için farklı bilgisayar için farklı ip lerin vermesi internet cafe gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 arama yap...[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sabit ip için ; 1 2 3 4 Faq bölümüne baksaydın bu topicleri görürdün :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Runuo için hazır spawnlar veya world varmı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya ben run uo ya girdim ve en son release yı ındırdım c ye attım beta diye yazdı sonra actım ama düzgün bir şekilde başlıyamadı diye yazıyor bu neden kaynaklanır [Bu mesaj EXAA tarafından 12 February 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ne hataveriyor ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ya elimde olan programlar ınsıde uo uogateway runuo beta en son u hepsini yaptım gateway a girdim yazdımö se4rverim çıktı ama girerken internet istiyor bende internet yok baglanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 uo gateway ister interneti . internert istediğinde ipta ( cancel ) tuşuna bas genede program açılır[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet açılıyor ama oyuna giriyorum encrypto diye bir client varmış onu arıyor bulamıyor verıfyg acc ta takılı kalıyor bunu bır turlu hallemedım bunu nedenı neden evde ınternette yok hep işlerimi kafeden görüyomö sadece siz benim dostlarımsınız yardımcı olan cvp pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atalayatali Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Razor die bişi var!Bu scirpt bandageself bu scrpit regler felan diil direk razoru yükle hepsi var .8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 vay iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bide EasyUo var unutmayin PvP yi robot'a ceviriyor siz sadece dorun chariniz pvp yapar[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 up, herkes runuo ile ilgili bir şey sormaya başladılar yine, aramayı unuttular, bu arada guide v2.0 nerde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gerisi dalamar'dan gelior yava$ yava$.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: FIRTINA1, 01 Ağustos 2004 13:13 tarihinde demiş ki: up, herkes runuo ile ilgili bir şey sormaya başladılar yine, aramayı unuttular, bu arada guide v2.0 nerde? :) burda [signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhoweb Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Abi burdaki linklerin ve versiyonların hiçbiri internette bulunmuyor ki. Bi tek www.runuo.com çalışıyor onun dışındakiler hep page not found falan diyor. Bunları [email protected] mailine atarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fault Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya beyler ben item yaratamıyom yardımcı olurmusunuz... add falan yazıyom işlemiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=82360 Burada sıkça karşılaşacağın sorunlara yardımcı olması için yazdım. Umarım işine yarar...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar