Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Guide

Invulon

Öne çıkan mesajlar

merhaba insanoğlu,
ben biraz yeniyim, elimden geldiğince son gelen sorulara cevap vermeye çalışıyım;
-linuxte çalışır mı?
hayır çalışmaz. çünkü linux üzerinde .net framework daha bulunmadı. bulunursa belki çalışabilir. kim bilir?
-buy nası yapıcam?
clientı son patchlere kadar getirirseniz, vendorlara tek sol click yaptığınızda menümtrak bişey çıkacaktır. ordan buy a gelin.
-badspawns diyo ya?
bu badspawns olayı r35 ile geldi. sanırım sonradan eklenen bir scriptle çakışma var. inkeeperların buylist/selllist leri ile alakalı olabilir. inceleme fırsatım olmadı... siz yine de dert etmeyin bu badspawns dediğini. RunUO akıllıdır. spawn hatalı diye serverı kapatmaz :) bırakın takılsın :P
-star chamber a gidemiyorum?
kullandığınız programda koordinatlar yanlış girilmiştir ya da siz sonradan değiştirmişsinizdir.. isterseniz tekrar programı yüklemeyi deneyin.. gerçi oyunda komutla gittiğinizde de sorun çıkarmaması lazım.. belki de farkında olmadan scriptlerde [go mudur nedir onunla ilgili bölümde star chamber ın koordinatlarını fialn değiştirmişsinizdir. anladığınız üzere bu konuda bir bilgim yok :P
-xpde niye çalışmıyor ki?
xp ile birlikte .net framework 1.0 geliyor. r35'i bilmiyorum da, r28 .net 1.0 ile çalışıyordu. belki r35i .net framework 1.1 ile derlemişlerdir, ondan çalışmıyordur.. siz .net framework 1.1 i indirin, bir bakın, deneyin.

uzun süredir RunUO'yu takip edemiyorum. hayırlısıyla yeni okul döneminde daha rahat bir şekilde inceleme şansı bulacağım. yardımcı olabildiysem ne mutlu.[hline]its supersonic

[Bu mesaj MumChamber tarafından 01 October 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MumChamber, 01 October 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
-badspawns diyo ya?
bu badspawns olayı r35 ile geldi. sanırım sonradan eklenen bir scriptle çakışma var. inkeeperların buylist/selllist leri ile alakalı olabilir. inceleme fırsatım olmadı... siz yine de dert etmeyin bu badspawns dediğini. RunUO akıllıdır. spawn hatalı diye serverı kapatmaz :) bırakın takılsın :P
[hline]its supersonic

[Bu mesaj MumChamber tarafından 01 October 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Ama takılıyo işte bi aos'a bakamadım ya[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım...
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!
Sosyal ağlarda paylaş

oyy oy sıkıldım ya ne güzel paşa paşa oynuyodum patch yapıyım dedim yaptıktan sonra runuo hata veriyo şimdi çok uzun hata veriyo yazamıyorum ama crash isimli bi dosyaya kaydetti birazını onu gösterem

Server Crash Report
===================

Operating System: Microsoft Windows 98 4.10.67766446.0
.NET Framework: 1.1.4322.573
Time: 05.10.2003 16:47:54
Mobiles: 2190
Items: 69657
Clients:
- Count: 0

Exception:
System.IO.EndOfStreamException: Unable to read beyond the end of the stream.
at System.IO.__Error.EndOfFile()
at System.IO.BinaryReader.FillBuffer(Int32 numBytes)
at System.IO.BinaryReader.ReadInt32()
at Server.TileMatrixPatch.PatchStatics(TileMatrix matrix, String dataPath, String indexPath, String lookupPath)
at Server.TileMatrixPatch..ctor(TileMatrix matrix, Int32 index)
at Server.TileMatrix..ctor(Map owner, Int32 fileIndex, Int32 mapID, Int32 width, Int32 height)
at Server.Map.get_Tiles()
at Server.Core.Main(String[] args)

sanırım haritayla ilgili.Sorunda oluyo yani admin acc açtıktan sonra
RUNUO.EXE - Common Languange Runtime Debugging Services

Aplication has generated an exception that could not be handled.

Process id=0xfffcc40d(+211955), Thread id=0xfffb2e2d(-315859),

Click OK to terminate the application
Click CANCEL to debug the application.

ya denedim canceli olmadı ok'u da denedim restarttan sonra yine aynı help please...[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
godzilla112, 05 October 2003 14:58 tarihinde demiş ki:
Ya walla pardon oluyomuşta yeni format attıydım uogatewayı yeniden yükledimde 2d clientteymiş ama şimdi başka sorun var nasıl "[" yapcam yani en gerekli şey ama yazılmıyor.

alttaki mesajına NBL forumlarda cevap verdim :) buna da burda cevap veriyim :P

eğer (alt + 8) tuşuyla yapamıyorsan (üstkarakter + ğ) tuşlarını dene.
yok sorunu böyle de çözemezsen, macrolardan "paste" macrosu ayarla. (lasttarget filan ayarlar gibi) sonra notepade yazdığın komudu kopyala, oyuna gelince paste macrosuna ayarladığın tuşa bas..[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

saolasın walla zati [ olayını hafif düzelttim de pratik olmuyodu pandora's box la yazıyodum saolsda o dediğim uzun şey baya kötü neyse uoyu yeniden artık [hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım...

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 05 October 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Off walla bu urnuo beni yaşlandırdı asıl sorun buymuş uoyu yeniden yükledim patch gitti o çok uzun region hatasınıda treasureyi silince düzeldi bikaç da vendor silince ama hala bu hatayı veriyo ve açılmıyo adresi yazıyo sonra bu hata geliyo ve girilmiyor.
RUNUO.EXE - Common Languange Runtime Debugging Services

Aplication has generated an exception that could not be handled.

Process id=0xfffcc40d(+211955), Thread id=0xfffb2e2d(-315859),

Click OK to terminate the application
Click CANCEL to debug the application.
[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Insomnia, 27 August 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Peki Normal Player Accountu Nasıl Açabiliris ?

Player Account u acmak icin cesitli yollar mevcut. Mesela Dokumanlari okuyup, C# da account system yazabilirsin. Ancak en kolay yolu
Oyunun icinden [admin panelinden (sol ust) Account List e gelip, acilan pencereden Sag ust kosedeki Username ve password u doldurduktan sonra, add butonuna tiklayabilirsiniz.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR.
Xharloan Dalzhim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Server ı Açıyorum Ardında client 2,0,0 ile conect oluyorum fakat server ekranında şöyle bir yazı çıkıyor
client is connected[total 1]
client is disconnected[total 0]
diyor ve verifying account yazan ekran hiç değişmiyor öle kalıyor başka client mı kullanmam gerekli ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 12 October 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
Ben Server ı Açıyorum Ardında client 2,0,0 ile conect oluyorum fakat server ekranında şöyle bir yazı çıkıyor
client is connected[total 1]
client is disconnected[total 0]
diyor ve verifying account yazan ekran hiç değişmiyor öle kalıyor başka client mı kullanmam gerekli ?

uo gateway ile ultima online klasöründeki clientı kullansan ve full patch yaparsan kesin olur. 2.0.0 olmaz zaten :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 13 October 2003 19:25 tarihinde demiş ki:
zaten uo gateway ile connect oluyorum fakat aos nerden yüklencek onu söyleyebilirmisin yoksa aos dediğin Age Of Shadows mu?

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 October 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Evet AOS Age Of Shadows. RunUO ya baglanmaniz icin Client 4.0.0 gerekiyor (en azindan ben oyle baglanabildim). UOGateway i kullanmaniz, ve Remove Encryption Secenegini secmeniz gerekiyor.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 15 October 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
bu sorular ve cevaplar bir runuo guide ve kendi forumlarına olan ihtiyacı daha iyi betimliyor sanırım :)

[Bu mesaj Ractamainus tarafından 15 October 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]

:)[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR.
Lord Dalzhim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...